Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Trapas českej sexbomby: Chcela byť za cicu, zradili ju bikiny!

Zdá sa, že Dominika Mesárošová to s pobytom na slnku trochu prehnala. Cez prsia má biely pás. Zobraziť galériu (7)
Zdá sa, že Dominika Mesárošová to s pobytom na slnku trochu prehnala. Cez prsia má biely pás. (Zdroj: Premium Hotels & Resorts a Hermína)

PRAHA/EGYPT - Toto jej nevyšlo! Mnohé ženy neváhajú pre krásu urobiť čokoľvek. Do tejto kategórie s najväčšou pravdepodobnosťou patrí aj česká sexbomba Dominika Mesárošová (28). Tá sa totiž rozhodla, že sa kvôli získaniu čokoládovej pokožky bude na slnku doslova opekať. Počas pobytu v Egypte to však prehnala. Prílišné vylihovanie pri bazéne spôsobilo, že ju slnečné lúče neopálili práve najestetickejšie. Keď si totiž vzala bikiny, bola na smiech - sexi plavky odhalili biele mapy na jej prsiach.

Dominika Mesárošová patrí u našich západných susedov k pomerne známym číslam. Do povedomia verejnosti sa dostala najmä vďaka milostnej aférke s bývalým šéfom Miss Českej republiky Jánom Moťovským. Odvtedy si užíva život šoubiznisovej hviezdičky. V posledných rokoch ju mnohí vnímajú predovšetkým ako modelku či playmate. 

Niet preto divu, že si blondínka dáva na svojom výzore skutočne záležať. Často trávi voľné chvíle nielen v posilňovni, ale aj na slnku. Veď chce nabrať tú správnu farbu do bikín. No počas aktuálneho pobytu v Egypte to so slnením prehnala. Oranžovo-červené opálenie a bledý pás totiž hovoria za všetko. Nabudúce by si mala dať väčší pozor, ako dlho leží pri bazéne.

Dominika Mesárošová si okrem pobytu na slnku vychutnávala plnými dúškami aj pánsku spoločnosť.
Zobraziť galériu (7)
Dominika Mesárošová si okrem pobytu na slnku vychutnávala plnými dúškami aj pánsku spoločnosť.  (Zdroj: Premium Hotels & Resorts a Hermína)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu