Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Ženatý Vittek laškoval s jojkárkou Orviskou: Manželka Patrícia sa na to nechcela pozerať!

Alexandra Orviská a Róbert Vittek spolu laškovali. Futbalistova manželka Patrícia na párty neprišla, hoci to mala pôvodne v pláne. Zobraziť galériu (19)
Alexandra Orviská a Róbert Vittek spolu laškovali. Futbalistova manželka Patrícia na párty neprišla, hoci to mala pôvodne v pláne.

BRATISLAVA – Letná aférka ožila! Zhruba do mája tohto roka bol zväzok Róberta (31) a Patrície (33) Vittekovcov vnímaný ako harmonický a dokonalý. Šťastnú rodinnú idylku však nečakane narušil románik, ktorý mal prebehnúť medzi futbalistom a redaktorkou Alexandrou Orviskou (30). A od vtedy to išlo dolu vodou. Prominentné manželstvo v súčasnosti prechádza vážnou krízou, čo netají ani samotná matka športovcových detí. Svedčí o tom aj situácia, ktorá vznikla pri príležitosti štvrtkovej párty.

Predvčerom sa v našom hlavnom meste konal krst decembrového čísla exkluzívneho lifestylového magazínu, na ktorý sa prišli zabaviť aj futbalisti Filip Šebo a Róbert Vittek. Oboch športovcov pri tej príležitosti s mikrofónom v ruke vyspovedala jojkárska redaktorka Alexandra Orviská. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa počas tohto leta neskloňovalo jej meno v súvislosti s románikom s druhým spomínaným futbalistom.

Orviská počas rozhovoru nešetrila úsmevmi a po Róbertovi občas hodila očkom. Prítomní hostia boli z ich okázalého žartovania prekvapení. Pozastavovali sa nad tým, že sa k sebe po prehrmenej kauze takto správali. Redaktorku sme preto oslovili s otázkami, aký je medzi nimi momentálne vzťah a či vzhľadom na ich údajnú aféru nemala s rozhovorom problém. „Keď som v práci, svoje súkromné záležitosti neriešim,” reagovala stroho Alexandra, pričom prvú otázku opomenula.

Podľa našich zistení mala na spomínanú párty pôvodne namierené aj futbalistova ešte stále zákonitá manželka Patrícia. „Plánovala som tam ísť, no nakoniec som si to rozmyslela,” povedala nám k tomu Vitteková, ktorá sa tak našťastie vzniknutej situácii nemusela prizerať.

Hoci sa teda zdalo, že manželia krízu ustáli, nie je tomu tak. Patrícia vraj už vysťahovala Róberta z domu. Spýtali sme sa jej, či je pravda, že mu zbalila osobné veci do igelitových tašiek a poslala preč. „Áno, ale je to moje súkromie a nechcem sa k tomu vyjadrovať,” priznala so smútkom v hlase tmavovláska, ktorá po prepuknutí spomínanej aféry rapídne zmenila svoju vizáž. Zdá sa teda, že túto životnú etapu plánuje definitívne uzavrieť.

Sledujte Topky TV: Takto to na párty vyzeralo, Alexandra Orviská sa počas rozhovoru s Vittekom dobre zabávala. 

Párty magazínu EXclusive.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu