Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Neuveriteľná zmena Vittekovej: Nový imidž jej ženy závidia, muži šalejú!

Patrícia Vitteková ohuruje vnadami à la playmate. Zobraziť galériu (7)
Patrícia Vitteková ohuruje vnadami à la playmate.

BRATISLAVA - Poriadne sa zmenila! Už je to rok, čo sa Patrícia Vitteková (33) po zdravotných problémoch dala dokopy a rapídne schudla. Dovedna až 14 kíl. Mamička dvoch dcér však prekvapuje aj teraz. Pred pár dňami upustila zo svetlej hrivy a nechala sa prefarbiť načierno. Fantázii medze nekladie ani vo výbere outfitov. V poslednom období necháva vyniknúť svoje ženské prednosti, čo oceňujú najmä muži.

Wau! Patrícia Vitteková sa už evidentne oklepala z nepríjemného obdobia. Pred pár mesiacmi prežívala v súkromí doslova búrku, no dnes sa už opäť usmieva. A má prečo!

Hoci schudla už v podstate pred rokom, práve teraz má obdobie, kedy je so sebou maximálne spokojná. Okrem štíhlej figúry sa však chváli aj výstavným dekoltom. Patrícia v tejto oblasti nikdy netrpela nedostatkom, keďže v dvadsiatke podstúpila chirurgický zákrok. Najnovšie to však vyzerá, akoby si pod nôž ľahla opäť.

Mnohí jej fanúšikovia sú doslova očarení, o čom svedčí množstvo reakcií na jej stránke na Facebooku. Iní ju považujú za vyplastikovanú. „Nič iné nemám umelé. A cítim sa výborne a sexi,” napísala Patrícia na margo svojich vnád. „Predtým som mala brucho, niekto to písal, a celulitídu a umelý blond, stále niečo, nikdy sa nezavďačíš. Ja sa po rokoch cítim ako tá najsilnejšia a najsexi mama,” odkázala Vitteková všetkým na sociálnej sieti.

Patrícia predviedla riadnu dávku odvahy aj nedávno. Pri príležitosti vzniku charitatívneho kalendára pre rok 2014 s názvom Kvietky z ADELI, ktorého sa stala ambasádorkou, odhodila zábrany a spolu s nimi aj šaty. 

Speváčka Patrícia Vitteková nedávno dráždila aj veľmi sexi outfitom v štýle Lary Croft. Ak chcete vidieť, ako jej to pristalo, pozrite si ženský magazín FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu