Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ďalšia rana pre Vittekovú: Po turbulentnom období smrť v rodine!

Patrícii Vittekovej zomrel biologický otec. Zobraziť galériu (5)
Patrícii Vittekovej zomrel biologický otec.

BRATISLAVA/NITRA - Ďalšie slzy! Patrícia Vitteková (34) prežila v minulom roku veľa nepríjemných chvíľ spojených s krízou v manželstve. Určite si preto želala, aby po nešťastnej 2013-tke prišlo lepšie obdobie. Bohužiaľ to tak však nevyzerá. V pondelok totiž zomrel speváčkin biologický otec Roman (†54). Hoci ju od štyroch rokov vychovával druhý manžel jej mamy, nešťastná správa sa jej dotkla a svojmu rodičovi poslala odkaz do neba.

Stále nešťastná! Patrícia Vitteková si v minulom roku prešla poriadnou krízou, keď bol jej manžel Róbert obvinený z nevery. Prominentný párik ešte nemá svoj vzťah doriešený a speváčka stále prežíva ťažké chvíle. „Za poslednú dobu som sa veľakrát pýtala, prečo, koľko ešte, kedy to skončí,” zverila sa svojim fanúšikom na sociálnej sieti. 

Bohužiaľ ju však v týchto dňoch postihla ďalšia rana. Ako sa nám podarilo zistiť, v pondelok zomrel jej biologický otec Roman. Tmavovláska túto informáciu potvrdila.  „Áno, je to pravda, ale viac sa k tomu nechcem vyjadrovať,” povedala pre Plus 1 deň. Už v roku 2010 sa písalo o vážnej chorobe tohto muža žijúceho v Nitre, zrejme teda podľahol práve svojim zdravotným ťažkostiam. 

Patrícia so svojím otcom dlhé roky nežila, od štyroch rokov patril do jej rodiny Vladimír Rolko, druhý manžel jej mamy. Napriek tomu ju smrť pána Romana zasiahla a poslala mu odkaz do neba: „Tak leť a dávaj na nás pozor. Raz si všetko povieme...”

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu