Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bolestné okamihy Dominiky Mirgovej: Plač na pódiu pred fanúšikmi!

Dominika Mirgová sa počas krstu svojho albumu neubránila slzám. Zobraziť galériu (27)
Dominika Mirgová sa počas krstu svojho albumu neubránila slzám.

BRATISLAVA – Premohli ju emócie! Dominika Mirgová (22) má na konte nový album, ktorý slávnostne pokrstila včera večer v jednom z bratislavských klubov. Mladá speváčka sa netají tým, že pri jeho tvorbe ju inšpiroval aj bolestivý rozchod a trápenie z predchádzajúceho nevydareného vzťahu. Túto tému neopomenula blondínka ani vtedy, keď stála na pódiu. Otvorenie starých rán ju dohnalo k slzám.

Vyspievala sa z toho! Dominika Mirgová sa zviditeľnila účinkovaním v speváckej šou SuperStar, kde spoznala aj svojho bývalého priateľa Michala Chrenka. Dvojica tvorila pár zhruba štyri roky a s odstupom času sa speváčka netají tým, že rozchod bol pre ňu veľmi bolestivou záležitosťou. Všetky tieto emócie sa jej podarilo dať aj do albumu Nová, ktorý bol slávnostne pokrstený v utorok večer.

Dominika na pódiu sršala radosťou, no v istom momente sa neubránila slzám. „Keď som sa pozrela do hľadiska, videla som mojich blízkych. S každým jedným človekom mám nejaký zážitok. Či už je to moja rodina, moji kamaráti, najbližší, môj tím. Ozaj som mala veľmi ťažké spievanie dnes,” povedala nám v rozhovore po krste speváčka.

Keďže Mirgová dala do svojich skladieb niečo, čo si sama odžila, zaujímalo nás, či sa jej pri ich spievaní bolestivé spomienky nevracajú. „Odkedy mám snúbenca, tak už všetko prežívam inak. Som šťastnejšia a tie pesničky na koncertoch spievam pre fanúšikov a oni ich spievajú so mnou. Teraz som sa do toho vžila zase, opäť do toho všetkého, čo bolo. Ale neviem si vysvetliť prečo. Asi tým, že tu bola taká emotívna atmosféra, tak som sa odpútala od tej pozitívnej energie. Ťažko sa mi spievalo, úplne som držala slzy na krajíčku. Nebolo to ale len preto, že by som myslela na tie veci, ktoré sa mi stali s mojím bývalým vzťahom, skôr asi na to všetko zlé, čím som si v živote prešla. Všetko sa mi to skĺbilo a tak to na mňa padlo,” uzavrela Dominika.  

Prečítajte si: Nový album Dominiky Mirgovej pokrstili raperi Kali, Rakby a Suvereno

Sledujte Topky TV: Takto to na krste albumu Dominiky Mirgovej vyzeralo.

Krst albumu Dominiky Mirgovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu