Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dominika Mirgová v slzách: Dorezala sa kvôli nešťastnej láske!

Dominika Mirgová si v najnovšom videoklipe dorezala nohy, čo malo symbolizovať, že každý si po rozchode musí prejsť bolesťou. Zobraziť galériu (5)
Dominika Mirgová si v najnovšom videoklipe dorezala nohy, čo malo symbolizovať, že každý si po rozchode musí prejsť bolesťou. (Zdroj: Viktoria Beccová)

BRATISLAVA – Veľká bolesť a slzy! Dominika Mirgová (21) vo svojej najnovšej piesni s názvom Je koniec opäť vsadila na tému rozchodu. Ku skladbe nakrútila aj videoklip. Ten dôverne odzrkadľuje všetky pocity, ktorými si človek kvôli nešťastnej láske prechádza. Sklamaná blondínka si dokonca pre zobrazenie utrpenia doreže vo videu nohy.

Opäť nešťastná! Nie je to tak dávno, čo Dominika Mirgová zaujala Slovensko rozchodovou piesňou Nová. V tom čase sa hovorilo, že sa v nej vyspievala z nešťastnej lásky k superstaristovi Michalovi Chrenkovi. Ľuďom sa skladba skutočne páčila, dokonca ju začali označovať za hymnu zlomených sŕdc. Po roku má však interpretka na svojom konte ďalšie dielo plné bolesti, ku ktorému už nakrútila aj videoklip. 

V najnovšej piesni Je koniec interpretka zobrazuje trápenie, ktorým si každý sklamaný človek musí po rozchode prejsť. Nešťastie stvárnila skutočne netradične - vo videu si rozrezala nohy. „Dominika v klipe prešla cez rozbité sklo, ktoré symbolizuje bolesť,“ prezradil pre topky.sk Miro Jaroš, ktorý sa na diele podieľal ako producent.

Ako sa nám podarilo zistiť, nešlo však o skutočnú krv a ani ozajstnú Mirgovú. „Túto scénku nakrúcala dablérka, ktorá má s chôdzou po skle bohaté skúsenosti,“ povedal spevák. Zároveň tiež vysvetlil, že vydať ďalšiu rozchodovú pieseň pôvodne nemali v úmysle. „Neplánovali sme skladbu vydať ako singel, no začala sa šíriť po internete a za tri týždne dosiahla milión pozretí. To nás presvedčilo,“ dodal Jaroš. A zdá sa, že urobili dobre, veď posúďte sami. 

Sledujte nový videoklip Dominiky Mirgovej k piesni Je koniec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu