Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Verejná spoveď VyVolenej Lindy: Šou mi zničila život, výhra bola prekliata!

Linda Drevenková z čias, keď účinkovala v reality šou. Takto si ju mnohí diváci pamätajú. Zobraziť galériu (8)
Linda Drevenková z čias, keď účinkovala v reality šou. Takto si ju mnohí diváci pamätajú. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Pred ôsmimi rokmi sa tešila z výhry, dnes svoju účasť v šou ľutuje! Plánované spustenie tretích VyVolených na televízii Joj nenechalo chladnou víťazku prvej série Lindu Drevenkovú (29). Tá najnovšie vystúpila voči projektu veľmi negatívne. Na svojej fanúšikovskej stránke súťaž ostro kritizuje. Mladá obyvateľka Nových Zámkov tvrdí, že jej víťazstvo zničilo život a dodnes sa z toho spamätáva.

Linda Drevenková sa dostala do povedomia verejnosti najmä ako účastníčka reality šou VyVolení, ktorú napokon aj vyhrala. Priazeň divákov si získala aj vďaka svojej veselej povahe. Odvtedy však prešlo dlhých 8 rokov a tmavovláska sa rozhodla, že vyjde s pravdou von. Hoci vyhrala nemalé peniaze, byt, auto a dovolenku, s odstupom času svoju účasť v šou ľutuje. Prezradila to na svojom profile na sociálnej sieti.

Negatívny postoj voči úspešnému projektu zaujala na základe medializovaných informácií týkajúcich sa spustenia tretej série VyVolených. „Pravda je taká, že ak chcete skončiť na pokraji zúfalstva, s prianím, aby toto celé bola iba nočná mora, tak choďte do VyVolených. No katastrofa! Doteraz sa snažím cez to celé preniesť... Výhra bola prekliata, príliš veľa ľudí mi ju závidelo a neprialo,“ znel Lindin príspevok na webe.

Bývalá súťažiaca na záver ešte dodala, že už teraz súcití s budúcim víťazom, lebo vie, čím všetkým si bude musieť prejsť. „Tomu, kto to vyhrá, prajem silu. Bude ju potrebovať, inak to nezvládne. Už teraz ho ľutujem,“ uzavrela svoj príspevok na Facebooku Drevenková. Keď sme sa s ňou snažili spojiť a zistiť o jej negatívnych zážitkoch viac, nereagovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu