Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kalisovej muž 3 týždne po markizáčkinom pôrode: Ľudstvo je premnožené, treba ho osekať!

Martin Šmahel, manžel markizáčky Miriam Šmahel Kalisovej, by už viac detí nechcel. Podľa neho je totiž ľudstvo premnožené. Zobraziť galériu (5)
Martin Šmahel, manžel markizáčky Miriam Šmahel Kalisovej, by už viac detí nechcel. Podľa neho je totiž ľudstvo premnožené.

BRATISLAVA - Miriam Šmahel Kalisová (28) a Martin Šmahel (31) sa len pred necelými tromi týždňami stali rodičmi dcérky Mie. Hoci ich dni napĺňajú v prvom rade rodičovské povinnosti, mladý otecko si našiel chvíľu čas, aby sa zabavil na nedávnej párty v centre Bratislavy. Tam nám prezradil, ako si novú životnú úlohu užíva. Priznal však aj to, že ďalšie dieťa by už asi nechcel. Ľudstvo je totiž podľa neho premnožené a treba ho okresať.

Miriam Šmahel Kalisová a Martin Šmahel sa už skoro tri týždne tešia z ich prvorodeného dieťatka. V polovici novembra sa totiž markizáčke narodila dcérka Mia. Dni tohto páriku preto v poslednom období napĺňa predovšetkým starostlivosť o vytúženého potomka. Čerstvý otecko si však aj napriek tomu našiel medzi prebaľovaním a kúpaním chvíľu času, aby si odbehol aj do spoločnosti. Nedávno sme ho totiž zastihli na večierku v jednom z bratislavských podnikov.

Na podujatí sme zisťovali, ako sa novej životnej úlohy zhostil. „To všetko prišlo samo, takže o tom nepremýšľam a beriem to tak prirodzene. Ale asi dobre, neviem. Treba sa na to spýtať doma,“ povedal pre topky.sk Muž roka 2008. Ako sám priznal, ešte si celkom neuvedomuje, že sa stal otcom. „Musím povedať, že mne to dochádza trochu pomalšie. Ale myslím si, že o to pevnejšie to bude potom. Samozrejme sú to také pocity, ktoré som ešte nezažil a je to vzácne a super, ale dochádza mi to postupne. Ja si to tak dávkujem, aby som neurobil nič nerozvážne,“ prezradil manžel markizáckej moderátorky.

Fitness tréner sa vraj snaží svojej manželke pomáhať, ako sa len dá. Predovšetkým s prebaľovaním, kúpaním a s chodom domácnosti. „Malá je úžasná, má zatiaľ presný režim, hore je každé tri hodiny. Dostane papať a ide opäť spať,“ povedal nám šťastný rodič.

Keď sme sa však opýtali, či k malej Mii pribudne v budúcnosti aj súrodenec, jednoznačnú odpoveď nám Šmahel nedal. „Podľa mňa je ľudstvo premnožené, tak ho treba trochu osekať a mne by nevadilo, keby sme mali iba jedno dieťa,“ prekvapil na záver rozhovoru model.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Martinom Šmahelom o dcérke Mii.

Rozhovor s Martinom Šmahelom o dcérke Mii

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu