Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Verešovej nahé FOTO: Vyzliekla si úplne všetko!

Andrea Verešová znovu nafotila snímky, na ktorých je úplne nahá. Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová znovu nafotila snímky, na ktorých je úplne nahá.

BRATISLAVA – Opäť bez šiat! Andrea Verešová (33) si s objektívmi fotoaparátov veľmi dobre rozumie. Problém nemá ani s odvážnymi zábermi, na ktorých pózuje v Evinom rúchu. Dvojnásobnej mamičke na konto najnovšie pribudli ďalšie šteklivé snímky, na ktorých prezentuje svoju božskú postavu.

Radosť sa pozerať! Andrea Verešová nemá s decentnými aktmi žiadny problém. Už niekoľkokrát odhalila svoje krivky v kalendári kúpeľňového štúdia. No kým naposledy ukázala svoje prsia v celej paráde, tentokrát si ich zakrývala. Celkovému efektu to však vôbec neuškodilo.

Bývalú missku uložil tento rok fotograf Jan Tůma na vodnú hladinu. „Na začiatku som si, ako vždy, hovorila, čo sa dá ešte vymyslieť. Čo nového sa ešte dá nafotiť, aby to zaujalo, aby to bolo krásne a pritom neopozerané,” povedala o fotení Verešová, ktorá je z výsledku nadšená.

Spokojnosť vyjadril aj samotný fotograf. „Andrea je veľká profesionálka, s ktorou pracujem už veľa rokov a patrí k skutočným topmodelkám. Vďaka svojej dokonalej postave a úžasnej tvárnosti sa s ňou dajú nafotiť aj tie náročnejšie pózy a vždy vzniknú unikátne a neopakovateľné snímky. A s ňou je jednoducho radosť a pocta fotiť,” pochvaľoval si spoluprácu Jan Tůma. Lichôtkami nešetril ani modelkinu postavičku, ktorá je aj po dvoch deťoch priam dokonalá.

Andrea Verešová nafotila ďalšie odvážne zábery, na ktorých pózuje nahá.
Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová nafotila ďalšie odvážne zábery, na ktorých pózuje nahá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu