Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Agresivita na Farme: Najprv útok, potom vyhadzov!

Fyzické napadnutie mladej Bratislavčanky sa stalo Jindřichovi Sosnovi osudným. Spolu s Jánom Juhaščíkom skončil v dueli, kde nakoniec prehral. Zobraziť galériu (10)
Fyzické napadnutie mladej Bratislavčanky sa stalo Jindřichovi Sosnovi osudným. Spolu s Jánom Juhaščíkom skončil v dueli, kde nakoniec prehral. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Pravidlá na markizáckej Farme sa neoplatí porušovať! V uplynulom týždni sa o tom presvedčili rovno dvaja súťažiaci – svojský Svidníčan Ján Juhaščík (52) a bývalý vojak Jindřich Sosna (35). Tí totiž kvôli svojmu agresívnemu správaniu voči farmárke týždňa Jane Hrmovej (19) skončili spolu v dueli. A hoci bol súboj skutočne vyrovnaný, bývalý vojak svojmu staršiemu súperovi nakoniec podľahol.

Môže si za to sám! Uplynulý týždeň bol pre farmárov skutočne náročný. Vďaka trestu, ktorý si niektorí súťažiaci vyslúžili, mohli po celý čas jesť iba chlieb a piť vodu. No práce bolo aj napriek tomu viac než dosť. Hlad a vyčerpanie sa preto podpísali pod ich psychický stav – odrazu boli omnoho agresívnejší a prchkejší. Svoj hnev si začali vybíjať na farmárke týždňa Jane Hrmovej, ktorá sa stala terčom ich slovných útokov.

Dvaja z nich – mamičkin maznáčik Ján Juhaščík a trebišovský policajt Jindřich Sosna, však neostali iba pri slovách. Sebavedomej Bratislavčanke okrem niekoľkých vyhrážok uštedrili aj zopár surových sotení. To však rozhodne nemali robiť. Na Farme sú totiž fyzické útoky prísne trestané. Dvojica preto skončila v dueli.

Súboj dvoch dobre stavaných farmárov bol od začiatku vyrovnaný, no Juhaščík nakoniec svojho mladšieho súpera porazil. Tromfol ho nielen v pílení dreva, ale aj vo vytrvalostnej disciplíne. Bývalý vojak tak na svoje nerozvážne správanie doplatil vyhadzovom. „Ja som v dueli chcel byť, to bol môj plán. No nebolo v ňom to, že sa v súboji stretnem s Janom. Mal tam byť niekto iný, no ale bohužiaľ, človek mieni, Pán Boh mení,“ povedal tesne po vyhadzove Sosna.

Jeho očakávania boli po príchode na Farmu veľmi veľké a od začiatku si v súťaži naozaj veril, no stačil jediný duel a jeho pobyt na statku skončil. Spolu s ním sa rozplynul aj jeho sen o výhre.

VIDEO: Rozhovor s Jindřichom Sosnom tesne po vypadnutí. 

Jondřich Sosna rozhovor po vypadnutí

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu