Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Neuveríte! Večne mladá Tekelyová oslávila 60-ku: Emma, čo robíš, že vyzeráš takto?

Hoci to tak nevyzerá, Emma Tekelyová vo štvrtok oslávila svoje 60. narodeniny. Zobraziť galériu (5)
Hoci to tak nevyzerá, Emma Tekelyová vo štvrtok oslávila svoje 60. narodeniny.

BRATISLAVA – Zastavila čas? Pri pohľade na Emmu Tekelyovú zbledne závisťou nejedna žena. Takú perfektnú figúru a pleť bez akejkoľvek chybičky totiž nemajú ani mnohé dvadsiatky. Málokto preto verí, že energická dáma oslávila vo štvrtok svoje 60-te narodeniny. Zisťovali sme, ako to robí, že stále vyzerá tak dobre.

Keď sa Emma Tekelyová objaví v spoločnosti, mnohé dámy krútia hlavou. Nedokážu totiž pochopiť, ako to tá žena robí - vždy je dokonalo upravená, má trendy účes, super postavu a tvár bez chybičky. Pri pohľade na sympatickú blondínku by len málokto tipoval, že má viac ako 40. Veď pri svojej dcére Eme vyzerá ako jej staršia sestra. O to viac šokuje, že moderátorka pred pár dňami oslávila svoje 60. narodeniny.

U bývalej modelky sme preto zisťovali, čo robí, že stále vyzerá tak dobre. „Žiadny špeciálny recept nemám, len sa snažím cvičiť a usilujem sa, aby ma nikto zbytočne neznervózňoval, čo sa mi však veľmi nedarí,“ povedala s úsmevom pre topky.sk oslávenkyňa, ktorej k mladistvému vzhľadu dopomáha aj tvárová gymnastika. 

Oslávenkyňa okrúhleho jubilea sa jej venuje už dlhých 15 rokov. Na základe svojich vlastných skúseností napísala aj knihu, v ktorej čitateľkám radí, ako na vec. V uplynulých dňoch vyšlo už jej druhé vydanie. Ak vás titul zaujíma, nájdete ho v internetovom kníhkupectve iPark.sk so zľavou 20%.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu