Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľké zmierenie Marcina a Krausa? Povieme vám, ako to naozaj je!

Peter Marcin a Andy Kraus nám povedali, ako vidia návrat Susedov. Zobraziť galériu (8)
Peter Marcin a Andy Kraus nám povedali, ako vidia návrat Susedov.

BRATISLAVA - Udobrenie a spolupráca? Táto otázka vyvstáva pri informáciách o plánovanom pokračovaní seriálu Susedia, ktorý by mal začať bežať po novom na Jojke. Sitkom skončil po troch sériách v roku 2007. Treba podotknúť, že nie práve za priateľských okolností medzi Andym Krausom (46) a Petrom Marcinom (47). Zisťovali sme preto, či sa dávni kamaráti naozaj vrátia na obrazovky v spoločnom projekte. A dostali sme skutočne zaujímavé odpovede.

Vrátia sa alebo nie? Seriál Susedia bol divácky veľmi obľúbený, no na obrazovkách Markízy skončil už po troch sériách. Peter Marcin totiž v tomto sitkome už nechcel pokračovať. Andy Kraus by to pritom rád potiahol aj ďalej, no neuspel. A tak sa táto dlhoročná dvojica rozišla. Dokonca si herci občas posielali uštipačné komentáre cez médiá.

Je preto naozaj zaujímavé, že v týchto dňoch sa hovorí o vzkriesení projektu pod záštitou televízie Joj. Obnovenie spolupráce by znamenalo, že umelci zabudli na staré nezhody a dokážu znovu kooperovať na spoločnom diele. Ale je to naozaj tak?!

Keďže v Susedoch nechcel kedysi pokračovať Marcin, oslovili sme ho s otázkou, či by si vedel predstaviť pokračovanie. „V každom rozhovore, keď sa ma na to v minulosti pýtali, som odpovedal, že si po rokoch viem predstaviť návrat Susedov. Nikdy som nepovedal, že námet je vyčerpaný, ale že ja som vyčerpaný, lebo László a Stromokocúr existovali už roky pred Susedmi. Inak nekomentujem,” odpovedal Marcin. Z jeho slov sa dá dedukovať, že s obnovením starej partie by nemal žiadny problém.

Paradoxne sa teraz drží späť Andy Kraus. Z jeho reakcií je naopak jasné, že v blízkej dobe žiadny takýto krok neplánuje. Dokonca to vyznieva tak, akoby naň ani nemal chuť. „Čo sa mňa týka, ja nechystám návrat na obrazovky. Je to fáma,” povedal o znovuvzkriesení svojej maďarskej postavy a jej suseda. „Som dosť vyťažený produkčnými a scenáristickými vecami. Teraz to naozaj nezvažujem,” dodal.

Vyzerá to teda tak, že momentálne je Susedom viac naklonený Peter Marcin. Takže kým pred rokmi mal Andy Kraus dôvod byť naštvaný, že jeho kolega ukončil spoluprácu, teraz je to naopak. Ktovie, či ešte niekedy budú títo dvaja nastavení na rovnakú myšlienkovú vlnu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu