Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Namiesto hviezdnej kariéry tvrdá rana: Nepríjemný šok pre Petra Marcina!

Peter Marcin nemá v súčasnosti veľa dôvodov na radosť. Zobraziť galériu (5)
Peter Marcin nemá v súčasnosti veľa dôvodov na radosť.

BRATISLAVA – Kráľ zábavy? Ale kdeže, zrušili ho! Peter Marcin (47) sa mal začiatkom roka vrátiť na obrazovky. Z pompézneho comebacku ale nebude nič. S humoristom totiž zrazu v Jojke nerátajú, hoci pre nich nakrúcal už aj vianočné jingle. Čo je za náhlym ukončením spolupráce?

Cesta je zarúbaná! Petra Marcina si množstvo televíznych divákov spája najmä s účinkovaním v komediálnom seriáli Susedia. Ten sa od roku 2007 vysiela len v reprízach, no medzi Slovákmi má stále množstvo priaznivcov. Keď sa nedávno objavili informácie o tom, že na Kolibe by chceli tento počin znovuzrodiť, zaradovali sa viacerí.

Takejto alternatíve sa nebránil ani samotný zabávač. Nečudo, veď v poslednej dobe sa objavoval na obrazovkách len sporadicky. Jeho rozbiehajúca sa spolupráca s Jojkou nasvedčovala tomu, že sa od začiatku budúceho roka môžeme tešiť na veľký návrat. Okrem črtajúcich sa Susedov televízia avizovala aj Petrovu účasť v seriáli Profesionáli a tiež v úplne novom projekte. Na Kolibe dokonca Marcina zaradili medzi svoje tváre a herec absolvoval aj nakrúcanie vianočných spotov.

Zrazu je však všetko inak a z dohody nie je nič. V Jojke nám PR manažérka televízie Katarína Nosková vysvetlila zrušenie Marcinovej hereckej úlohy v Profesionáloch nasledovne: „Nechceli sme diváka zaťažovať prílišným množstvom nových postáv, preto sme sa rozhodli zamerať hlavne na osvedčené postavy tak, ako ich diváci mali radi už od začiatku vysielania seriálu.”

To by sa ešte dalo pochopiť, no zrušená je vraj tiež spolupráca na novom projekte. Dokonca bol humorista vystrihnutý aj z vianočných jinglov. V súvislosti so vzniknutou situáciou sa vynára viacero špekulácií. „Neviem, či to stroskotalo na peniazoch alebo na niečom inom. Ale tvorcom prekážalo, že jeho druh humoru je taký odlišný,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja z televízneho prostredia. „Susedia sa pravdepodobne na obrazovky už nikdy nevrátia a ten nový seriál sa tak skoro nakrúcať nebude,” dodal náš informátor.

Zdá sa, že Marcinov pokus o hviezdny návrat zhasol skôr, než herec vôbec stihol nanovo zažiariť. „O peniazoch ani nebola reč, nemali sme na stole žiadne zmluvy. Stretnutia prebehli iba na úrovni rozhovorov, tvorcovia sa nakoniec rozhodli ma neobsadiť. Je to v podstate úplne prirodzené. Ponuky prichádzajú, niekedy sa dohodneme, inokedy nie,” vyjadril sa pre jojkársky web zabávač. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu