Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tajomstvo vyhadzovu Petra Marcina z Jojky: Konflikt s Andym Krausom!

Andy Kraus a Peter Marcin sa zrejme na spoluprácu už asi nahovoriť nedajú. Zobraziť galériu (6)
Andy Kraus a Peter Marcin sa zrejme na spoluprácu už asi nahovoriť nedajú.

BRATISLAVA – Pochoval sa sám?! Ako sme vás na topkách informovali, z avizovanej hviezdnej kariéry Petra Marcina (47) na Kolibe napokon nič nebude. Zabávač mal pôvodne žiariť na obrazovkách Jojky, no všetko je nakoniec inak. Podľa našich informácií na tom majú výrazný podiel najmä nezhody s bývalým parťákom Andym Krausom (46), ktorý je dlhoročným členom tímu spomínanej televízie.

Z veľkého comebacku nič nebude! Peter Marcin sa už nejaký ten čas neobjavuje vo veľkých televíznych projektoch. Keď sa však nedávno začala rysovať sľubná príležitosť z Jojky, javilo sa to pre zabávača viac než pozitívne. V hre bolo účinkovanie v sitkome Profesionáli a tiež úloha v pripravovanom seriáli. Dokonca sa hovorilo aj o návrate obľúbených Susedov. Nič z toho však nakoniec nie je aktuálne.

Ako sa nám podarilo zistiť, práve posledný spomínaný projekt zlomil zabávačovi väz. Na Kolibe totiž podľa našich informácií už práce na obnove Susedov začali, no ďaleko sa neposunuli. „Reálne nejaký námet vznikol,” potvrdil pre topky.sk scenárista Andy Kraus, ktorý sa na účinkovanie v sitkome nakoniec tiež nechal na prekvapenie mnohých nahovoriť.

Spolupráca dvoch ústredných tvárí seriálu ale neprebiehala bezproblémovo. „Marcin stále nejako špekuloval. Mal prehnané nároky a voči Andyho návrhom mal neustále výhrady. Dostávali sa do konfliktných situácií,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja z televízneho prostredia. Dusné pracovné ovzdušie diplomaticky naznačil aj samotný Kraus. „Nevznikla tam taká atmosféra, aby to mohlo dobre fungovať. Necítil som, že je všetko nastavené tak, ako by malo byť,” priznal scenárista.

Obnove obľúbeného sitkomu však nepriali ani ďalšie okolnosti. Aj napriek tomu, že by sa Andy možno vedel nad nezhody s bývalým parťákom povzniesť, znovuzrodenie Susedov by bolo z jeho pohľadu príliš komplikované. Práca na Susedoch si vyžaduje maximálnu sústredenosť. Z mojej strany je momentálne pracovné vyťaženie také veľké, že by to mohol ublížiť jednému alebo druhému projektu,” uzavrel tému Kraus, ktorý okrem iného pracuje na jojkárskych seriáloch Panelák a Klan. Na nedostatok práce sa tak v porovnaní s Marcinom rozhodne sťažovať nemôže.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu