Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Haklovej šialenosť: Namiesto obočia perie, outfit z rastlín!

Monika Haklová opäť pútala pozornosť. Na spoločenskej akcii sa objavila zahalená iba do kvetov. Zobraziť galériu (23)
Monika Haklová opäť pútala pozornosť. Na spoločenskej akcii sa objavila zahalená iba do kvetov. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Čo to so sebou porobila?! Zdalo sa, že súťažiaca z druhej série markizáckej reality šou Farma Monika Haklová (38) už naozaj nemá čím prekvapiť. No prekonala samú seba. Na štvrtkovej párty sa totiž objavila zahalená do kvetov. Rastliny vo vlasoch, margarétky na prsiach a miesto obočia perie.

Štvrtok večer sa v jednom z bratislavských hotelov konal krst novembrového čísla známeho pánskeho magazínu. V tejto súvislosti bola usporiadaná párty, ktorej sa zúčastnili aj niektoré tváre šoubiznisu. Ako to už býva zvykom, medzi tie najvýraznejšie patrila aj tentokrát účastníčka druhej série markizáckej reality šou Farma Monika Haklová.

Od samého začiatku blondínka pútala pozornosť svojim poriadne vyzývavým outfitom. Na žúr totiž dorazila v latexových mini šatách, ktoré rafinovane doplnila sieťovanými podväzkami. To však bol iba začiatok. Vo víre dobrej zábavy sa totiž blondínka zo spoločnosti vytratila a prezliekla sa do ešte extravagantnejšieho modelu.

Priesvitná spodná bielizeň, hŕba kvetov a perie namiesto obočia. Práve takto známa blondínka večer zaklincovala. Nešlo však o jeden z výstrelkov markizáckej postavičky, ale o kostým, ktorý bol súčasťou kvetinovej šou. „Sama som bola prekvapená, do čoho ma navliekli. V ten večer som vlastne ani nemala predvádzať, no jedna modelka im vypadla, tak som sa toho chopila,“ povedala pre topky.sk Haklová, ktorá zároveň prezradila, že miniatúrny model bol aj na jej pomery poriadne silnou kávou. „Bolo to aj na mňa už dosť odvážne. Mám pocit, že aj na mojej prehliadke spodnej bielizne som bola oblečená viac ako tu, no zároveň sa mi to páčilo,“ dodala podnikateľka.

Okrem farmárky sa na žúre objavil napríklad víťaz tretej série markizáckej šou Farma Mário Drobný, účastníčka projektu Pláž 33 Martina Jendrušáková či rádiový spíker Ivan Binďo Bindas s partnerkou Zuzanou Haberovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu