Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krvavá lyžovačka Haberovej dcéry: Chcela byť hrdinkou, skončila s rozbitou hlavou!

Zuzana Haberová nám porozprávala o desivom zranení. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Haberová nám porozprávala o desivom zranení.

BRATISLAVA – Na tento zážitok určite nezabudne! Zuzana Haberová (28), dcéra porotcovského kata Paľa Haberu (51), má k zimným športom veľmi pozitívny vzťah. Zo všetkých najviac miluje lyžovanie. Tým si však pred niekoľkými rokmi spôsobila naozaj desivé zranenie. Na svahu chcela zaujať „frajerským“ saltom, no skončila v nemocnici s rozbitou hlavou.

Zuzana Haberová, dcéra speváka Paľa Haberu, si zimu dokáže naozaj užiť. „Odmalička, odkedy som viac-menej vedela chodiť, ma rodičia viedli k zimným športom - najmä k lyžovaniu. Okrem toho som sa asi 6 rokov venovala korčuľovaniu. No preferujem lyžovanie, je adrenalínovejšie,“ povedala pre topky.sk blondínka.

Tento rýchly šport jej však narobil aj poriadne problémy. Po bláznivom akrobatickom kúsku totiž krehká kráska skončila v nemocnici. „Myslela som si, že mi to na tých lyžiach fakt ide. A keďže sa všeobecne snažím vyrovnať chlapom, tak som sa pokúšala urobiť nejaké salto na lyžiach ako takí profesionálni lyžiari. Trochu som si obrúsila hlavu, lebku, všetko,“ prezradila o desivom zážitku. 

Po neuváženej frajerine však ani za svet nechcela priznať, že niečo nie je v poriadku „Nemohla som dať znať, že ma to bolí. Aj mi to potom museli šiť, ale ja som sa usmievala, smiala, že všetko je O.K. a krvavá ruka,“ spomína dcéra porotcovského kata na príhodu, na ktorú tak skoro nezabudne. Aj napriek tomu, že sa to stalo pred viac ako 15-timi rokmi.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor so Zuzanou Haberovou o Vianociach a o desivom zážitku z lyžovačky. 

Rozhovor so Zuzanou Haberovou o Vianociach

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu