Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najemotívnejší VIDEO klip na našej scéne: Plakala Mirgová aj Svobodová!

V klipe Dominiky Mirgovej účinkujú deti z onkológie. Zobraziť galériu (8)
V klipe Dominiky Mirgovej účinkujú deti z onkológie.

BRATISLAVA - Zmietaná emóciami! Dominika Mirgová (21) nahrala skladbu na podporu onkologických pacientov. Pieseň už má aj svoj klip, ktorý sa nakrúcal priamo v nemocnici. Namiesto speváčky v ňom však účinkujú deti bojujúce s ťažkou chorobou a zdravotnícky personál. Mladá Trnavčanka netají, že video jej nahnalo slzy do očí. Rovnako tak aj Vendule Svobodovej, ktorá založila nadáciu na podporu ratolestí liečiacich sa na onkológii.

Dominika Mirgová a raper Suvereno naspievali skladbu Musím mať nádej. Tá vznikla na podporu onkologických pacientov na bratislavských Kramároch. Na svete je už aj videoklip, v ktorom účinkuje personál transplantačného oddelenia po boku svojich malých zverencov.

Zdravotníci s deťmi sa snažia ukázať, že najdôležitejšie je nestrácať úsmev na tvári a veriť, že všetko sa na dobré obráti. Ich účinkovanie pred kamerami vohnalo Dominike slzy do očí. „Som emotívny človek. Neplakala som preto, že je to smutné, ale naopak. Z toho videa, z tých detí, z tých pohľadov naozaj cítiť nádej a tá má obrovskú silu. Úplne ma premohla a vždy, keď si ho pustím znova, mám zimomriavky,” povedala nám speváčka.

Ako sme sa dozvedeli, silné emócie zažívala pri pozeraní klipu aj Vendula Svobodová, ktorá založila nadáciu na podporu detí liečiacich sa na onkológii. Tá vznikla po smrti jej štvorročnej dcéry Klárky, ktorá podľahla leukémii. „Keď ho prvýkrát videla, okamžite mala slzy v očiach. Musela si sadnúť a predýchať ho,” prezradil nám človek zo zákulisia príprav benefičného koncertu Nadácie Kvapky nádeje, ktorý sa konal v nedeľu večer.

VIDEO: Klip k piesni Dominiky Mirgovej a Suverena

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu