Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jeden vulgarizmus za druhým! Tvár z Inkognita urazila 7 celebrít: Zdvihli sa a odišli!

Inkognito Zobraziť galériu (4)
Inkognito (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Toto sa len tak nevidí! Známi hádači v jojkárskej šou Inkognito sú povestní aj svojimi vtipnými narážkami. Pred pár dňami do ich kolektívu pribudla nová posila - humorista Ivo Ladižinský (52), ktorý je známy tým, že si servítku pred ústa rozhodne nedáva. Pred kamerou priznal, že často používa aj vulgarizmy. Dokonca sa netají tým, že niekoľko celebrít urazil tak, že sa na mieste zdvihli a odišli!

Komik Ivo Ladižinský, ktorý sa nedávno objavil prvýkrát v kresle hádača v obľúbenej jojkárskej relácii Inkognito, je známy svojím čiernym humorom. Na ten sú diváci zvyknutí najmä v jeho stand-up comedy šou Temné kecy.

Pred kamerami televízie Joj si však musí dávať pozor na slovník, keďže – ako sám priznal – často používa množstvo vulgarizmov. „Ja si musím dávať pozor na výrazy, lebo ja som vulgárny, áno. To ľudia stále riešia.  Ale ja keď sa rozohním a rozrozprávam, používam často a rád vulgarizmy,“ prezradil pre jojkársky Top Star  Ladižo.


Silviu Kačerenko asi porazí: Pripomína špekáčiky!

Ladižinský si uťahuje z Rozborila: Vilo, si čarovný!


Kvôli jeho vtipom či nemiestnym poznámkam majú na neho ťažké srdce aj niektoré známe tváre. Tých tak urazil, že sa zdvihli zo stoličky a jednoducho z jeho šou ihneď odišli. Ladižovi to zjavne ale neprekáža, dokonca sa tým sám pochválil. „Za dobu trvania Temných kecov, čo je asi 2, 5 roka, som urazil asi 7 ľudí tak, že odišli,“ bez okolkov priznal humorista. Snáď sa podobným rečiam a vulgarizmom na obraze vyhne...

Ivo Ladižinský si v Inkognite musí dávať pozor na vulgarizmy.
Zobraziť galériu (4)
Ivo Ladižinský si v Inkognite musí dávať pozor na vulgarizmy.


Viac o téme: Ivo Ladižinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu