Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Oplzlé VIDEO Ladižinského: Len pre silné žalúdky!

Ján Gordulič bol z niektorých pasáží textu Iva Ladižinského poriadne prekvapený. Zobraziť galériu (9)
Ján Gordulič bol z niektorých pasáží textu Iva Ladižinského poriadne prekvapený.

BRATISLAVA - Toto veľa ľudí nepredýcha! Mnohí poslucháči si v poslednom období obľúbili pesničku od kapely Hex s názvom Keď sme sami. Zabávač Ivo Ladižinský (49) jej však dal úplne inú formu. Pri nakrúcaní stand-up comedy Silné reči totiž tento song predstavil s poriadne vulgárnym textom. Dokonca aj scenárista Ján Gordulič (33) mal čo robiť, aby niektoré pasáže strávil.

Neprehnal to?! Ivo Ladižinský už nejakú dobu spolupracuje s Jánom Gorduličom na stand-up comedy Silné reči. Práve on dostal priestor v jubilejnej 50. epizóde obnovenej šou, ktorú môžete sledovať aj na stránke telkac.sk

Pri tejto príležitosti si zabávač pripravil novú verziu populárnej piesne Keď sme sami od Hexu. Uviedol ju ako citlivú spoveď mladého muža bez nadávok a sexizmov. Lenže bolo to úplne naopak. Diváci sa totiž dočkali naozaj oplzlého dvojzmyselného obsahu. 

Topky.sk zisťovali, ako a prečo vlastne vzniklo takéto znenie obľúbenej skladby. „Bol to 50. diel a chceli sme skúsiť niečo iné, nielen rozprávať,” povedal nám na úvod Ladižinský. „Silné reči vždy končia pri sexe a sú tam nadávky. Možno si ľudia mysleli, že teraz naozaj bude niečo citlivé, a tak som to takto priklepol. V tom bol celý ten fór,” dodal známy choreograf. 

Otázka ale je, čo na to kapela Hex, ktorá by s takouto verziou zrejme nikdy pred svojich fanúšikov neprišla. „Hexáci mi to dovolili, nebolo to načierno, lebo som nechcel, aby sa to potom muselo sťahovať. Oni sú dosť nad vecou. Síce to nepočuli dopredu, ale varoval som ich, v akom štýle to bude,” uisťoval nás autor nového textu. Ako nám prezradil, napísal ho celý úplne sám. Zrejme ho vopred nepoznali ani jeho kolegovia. Ján Gordulič sa totiž viackrát pri Ladižinského speve chytal za hlavu.

​VIDEO: Ladižinského oplzlá pieseň v Silných rečiach

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu