Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Cigánska diablica (13): Šokovala outfitom a dospelou vizážou!

Vanesse Šarköziovej by len málokto tipoval trinásť rokov. Zobraziť galériu (17)
Vanesse Šarköziovej by len málokto tipoval trinásť rokov. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Wau, to je kočka! Cigánski diabli v stredu večer uviedli do sveta svoj najnovší album Carmen. Na krste samozrejme nemohla chýbať ani dcéra Silvie (39) a Ernesta Šarköziových, Vanessa. Tá svojím dospeláckym výzorom všetkým vyrazila dych. Oblečená v čiernych sexi minišatách, rafinovaných pančuškách a vo vysokých červených lodičkách, by totiž mladučkej brunetke len málokto tipoval 13 rokov.

V centre Bratislavy sa v stredu večer konal krst nového albumu Carmen obľúbenej skupiny Cigánski diabli. V súvislosti s ich novinkou sa hudobníci už čoskoro vydajú aj na turné po Slovensku, ktorého osviežením bude napríklad aj tanečné vystúpenie Silvie Šarköziovej. Lístky na jedinečný program si môžete už teraz zakúpiť v sieti Predpredaj.sk.

Umelci svoj najnovší počin uviedli do sveta francúzskym vínom. Krstnými rodičmi sa preto stali hlavní protagonisti markizáckeho seriálu Búrlivé víno Filip Tůma a Henrieta Mickovičová.

No rozhodne najväčšou ozdobou spoločenskej akcie bola dcéra Ernesta Šarköziho a diablice Silvie, Vanessa. Dievčina, ktorú si všetci pamätajú ako malú 5-ročnú hereckú hviezdičku z talentovej šou 10 pre Hollywood, totiž pútala pozornosť svojim neuveriteľne dospelým výzorom.

Kratučké čierne minišaty so sexi odhalenými výrezmi po bokoch, rafinované pančuchy, ktoré pôsobili ako vysoké čižmy nad kolená, a lesklé červené lodičky. Len málokto by preto pri pohľade na mladučkú speváčku tipoval, že má iba 13-rokov. Nedalo nám preto sa jej neopýtať, či sa v jej živote objavil už aj nejaký chlapec. „Nie, nie, som ešte mladá, najdôležitejšia je pre mňa teraz škola a hudba,“ povedala pre topky.sk Vanesska, ktorá už čoskoro začne študovať na hudobnom konzervatóriu a rada by sa pridala k rodinnej kapele.

Sledujte TOPKY TV: Zábery z krstu nového albumu Cigánskych diablov. 

Cigánski diabli krst albumu Carmen

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu