Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Cigánska diablica Šarköziová otvorene: Veľmi sme chceli dieťatko, ale...

Silvia Šarköziová s manželom Ernestom dlho plánovali druhé bábätko, no nepodarilo sa. Zobraziť galériu (7)
Silvia Šarköziová s manželom Ernestom dlho plánovali druhé bábätko, no nepodarilo sa. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Nevyšlo to! Silvia Šarköziová (39) s manželom Ernestom (39) plánovanie súrodenca pre ich dcérku Vanessku (13) dlho odkladali. Sústreďovali sa na hudobnú kariéru a na úspechy svojho jediného dieťaťa. Keď už prišiel pre nich ten správny čas a dvojica sa o druhého potomka začala intenzívne snažiť, osud rozhodol inak.

Nebolo im dopriate! Cigánska diablica Silvia Šarköziová a jej manžel Ernest tvoria zamilovaný pár už dlhých 23 rokov. Za ten čas sa im podarilo vybudovať si pevné miesto na našej hudobnej scéne, o čom svedčí aj ich vypredávajúce sa turné po Slovensku. Dvojica tiež splodila talentovanú dcérku Vanessu, no myšlienku na ďalšieho potomka dlho odkladala. 

Napokon sa pred pár rokmi manželia rozhodli, že už je ten správny čas. Bolo však už zrejme neskoro. „Rozmýšľali sme nad bábätkom, veľmi dlho sme ho chceli, no nevyšlo to tak, ako sme plánovali,“ prezradila pre topky.sk známa violončelistka. Boh im jednoducho druhé dieťatko nenadelil.

Muzikantov nejakú dobu trápila myšlienka, že svoju rodinku už zrejme nerozšíria. V súčasnosti sa tým však už nezaoberajú. „Teraz sme sa dostali do takého veku, že sme strašne spokojní s naším životom, ktorý tak nejako super plynie. Tešíme sa z Vanesskiných úspechov a pracujeme na tom, aby dosiahla čo najlepšie výsledky v tom, pre čo sa rozhodne,“ povedala nám hudobníčka.

V otázke súrodenca pre ich dcérku jednoducho už prestali tlačiť na pílu. „Keby to prišlo, budeme sa tešiť, ale možno si už skôr počkáme na vnúčatko,“ uzavrela tému detí tmavovláska.

Cigánski diabli v uplynulých dňoch vydali nový album Carmen. V súvislosti s ich novinkou sa hudobníci už čoskoro vydajú aj na turné po Slovensku, ktorého osviežením bude napríklad aj tanečné vystúpenie Silvie Šarköziovej. Lístky na jedinečný program si môžete už teraz zakúpiť v sieti Predpredaj.sk

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor so Silviou Šarköziovou.

Rozhovor Silvia Šarköziová

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu