Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vilo Rozboril rieši vážny problém: Vyhrážky smrťou!

Vilo Rozboril rieši vážny problém. Zobraziť galériu (10)
Vilo Rozboril rieši vážny problém. (Zdroj: Ján Zemiar, TV Markíza)

BRATISLAVA - Toto nie je len tak! Vilo Rozboril (46) sa musel obrátiť na právnika. Dôvodom je nakrúcanie Modrého z neba. Tentoraz totiž naďabil na poriadne drsný príbeh. Celá rodina Vassovcov si totiž od otca vytrpela veľkú dávku týrania, malého Miška ešte ako bábätko dokonca takmer vyhodil surovec z okna. Nakoniec násilníka udala vlastná dcéra Michaela. Po naparení 9 rokov za mrežami sa odsúdený zaprisahal, že po prepustení si ju nájde a zabije ju. Markizáci sa snažia celú rodinu ochrániť.

Prežili si peklo! Terézia Vassová si vyčíta, že svojim deťom nevybrala dobrého otca. Len jeden zo štyroch potomkov vraj vznikol dobrovoľne. Z muža - leňocha sa postupne vykľul tyran, ktorý si na nich vybíjal každú zlosť. Keď malého Miška držal v perinke von z okna, uvedomili si, že jeho vyhrážky raz môžu naozaj skončiť katastrofálne.

Najväčšie problémy sa začali objavovať po narodení Terezky. Tá prišla na svet postihnutá, keďže Terézia bola v tehotenstve viackrát zbitá. Jej dcérka žila len šesť rokov a ona nebola ani pri tom, keď umrela v nemocnici. „Mala som veľký strach. Vždy, keď som chcela odísť, povedal mi, že ma zabije,” prezradila v Modrom z neba o svojom manželovi.

Hrdinkou rodiny sa nakoniec stala Michaela, ktorá vlastného otca udala. Za týranie dostal 9 rokov. Po vynesení rozsudku si však krehká blondínka vypočula mrazivé slová. Jej rodič sa totiž zaprisahal, že po prepustení si ju nájde a zabije ju. „Pokiaľ vieme, vyhrážanie sa smrťou je už tiež trestný čin. Takže Miške sme ponúkli právnu ochranu, aby sa o týchto ‚otcových‛ slovách dozvedel aj sudca, ktorý bude rozhodovať o prípadnom podmienečnom prepustení tohto človeka z výkonu trestu,” prezradil nám Vilo Rozboril. V Modrom z neba sa však práve Michaela stala darkyňou. Čo vysnívala pre svoju mamu a brata, sa dozviete dnes večer na Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu