Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vilo Rozboril absolútne nechápe: Toto je choré a kruté!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (7)
Vilo Rozboril

BRATISLAVA - Jedna rana za druhou! Anna Mária Kaššová (24) a jej bratia sa stali obeťami týrania. Od otca spolu nakoniec utiekli aj s mamou. Bohužiaľ, tá neskôr podľahla zákernej rakovine. Deti sú odkázané samé na seba, preto im teta vysnívala pomoc od Modrého z neba. Ako však moderátor Vilo Rozboril (46) prezradil, aj v tejto situácii sa obdarovaní stretli so závisťou a zlobou.

Tragický príbeh! Anna Mária a jej bratia Peter a Erik nemali príliš šťastné detstvo. Otec chlapcov sa totiž ukázal ako tyran - vyhrážky a bitky boli na dennom poriadku. Pod vplyvom alkoholu vyháňal svoju rodinu z domu.

Deti sa preto spolu s matkou odsťahovali do podnájmu. Po čase ale prišla ďalšia rana. Mamu im vzala rakovina krčka maternice. „Bolo to v decembri pred Vianocami. Chcela ísť domov z nemocnice, lebo mala pocit, že to už budú jej posledné sviatky. Ráno 27. decembra odpadla a už sme nestihli s ňou odísť do nemocnice,“ povedala so slzami v očiach Anna Mária. Starostlivosť o bratov tak zostala na jej pleciach.

Ich dom však urgentne potrebuje kúrenie, strecha im zateká. Preto sa ich teta obrátila na Modré z neba. V relácii sa ale neriešilo len teplo v dome... „To, že sa deti dostanú do situácie ako Anna Mária s bratmi, to sa môže stať. Aj to, že sa ocitnú na hranici chudoby. Ale to, že sa boja prijať pomoc, aby im to okolie nezávidelo a nerobilo im zle, to je choré. Vieme byť k sebe neuveriteľne krutí,” povedal nám moderátor Vilo Rozboril. Viac sa dozviete dnes večer na Markíze.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu