Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Banášovej odchod do ústrania: Ako teraz žije Adela?

Adela Banášová od začiatku septembra v rádiu nevysiela. Ako sama tvrdí, dlhší spánok si naozaj užíva. Zobraziť galériu (8)
Adela Banášová od začiatku septembra v rádiu nevysiela. Ako sama tvrdí, dlhší spánok si naozaj užíva.

BRATISLAVA - Dnes žije príjemnejšie! Keď sa kedysi pripravovala veľká televízna šou, každý hneď predpokladal, že ju bude uvádzať Adela Banášová (32). V posledných rokoch sa však moderátorka utiahla do úzadia. Na obrazovkách sa objavuje zriedka a po 15-rokoch odišla aj zo svojho milovaného rádia. Nedávno sme blondínku stretli v spoločnosti a opýtali sme sa, čo jej život napĺňa dnes.

Adela Banášová patrí k našim najlepším moderátorkám. Uvádzala rôzne veľké projekty, no predstavila sa aj v úlohe porotkyne či dokonca ako hostiteľka vo svojej vlastnej talkšou. K jej srdcovým záležitostiam však stále patrila práca v rádiu. Preto bolo pre mnohých veľkým prekvapením, keď koncom augusta oznámila svoj odchod.

Okrem účinkovania v reláciách Milujem Slovensko a Trochu inak aktuálne blondínka nepracuje na žiadnej veľkej šou. Keďže sme ju nedávno stretli v spoločnosti, zisťovali sme, ako jej život vyzerá dnes. „Do tej ôsmej ráno spím, takže sa mi čas spania predĺžil o dve hodiny a 40 minút. Celkom otvorene hovorím, že si to užívam. Potom si dám nejaký tréning a ďalej je všetko po starom – mám stretnutia, nakrúcania, fotenia a iné pračudesné činnosti, ktoré jednoducho spadajú do tohto sveta,“ povedala pre topky.sk Banášová. Netají, že etapa veľkých projektov sa v jej živote istým spôsobom naplnila.

Ako sama Adela tvrdí, radšej bude žiť príjemne a šťastne, ako s pocitom, že pracuje na medzinárodnej šou. „Bolo to moje rozhodnutie nejsť moderovať SuperStar a nejsť robiť Hlas Česko Slovenska a tie šouky, ktoré teraz fungujú, ktoré sú kvázi veľké. Ak to berieme z hľadiska sledovanosti, neviem, či dnes je nejaká šou veľká. Mne sa to zdá, že som taký človek, ktorému nevyhovuje robiť stále na tom istom,“ vysvetlila nám moderátorka. 

V rámci pracovného života ale nevylučuje, že budeme jej hlas ešte počuť v éteri. „Spoluprácu s rádiom nechávam takú otvorenú, pretože je to stále moja srdcovka. Je možné, že prídem povysielať na Štedrý deň alebo na Silvestra,“ prezradila na záver Banášová.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Adelou Banášovou o jej živote po odchode z rádia.

Adela Banášová rozhovor

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu