Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Očarená Banášová sa túlila k inému: Zamenila svojho miláčika!

Adela Banášová sa zahľadela do malého bieleho šteniatka. Zobraziť galériu (13)
Adela Banášová sa zahľadela do malého bieleho šteniatka. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Adela Banášová je známa tým, že je veľkou milovníčkou zvierat. No nedokazuje to len starostlivosťou o svoju fenku Mini, ale aj správaním k cudzím chlpáčom. Nedávno sa totiž vybrala do jedného z bratislavských nákupných centier, kde sa zamilovala do malého šteniatka. To si hneď pritúlila a z rúk ho nepustila niekoľko dlhých minút. U blondínky sme preto zisťovali, či plánuje svoju milú rodinku rozšíriť.

Adela Banášová si svoju fenku Mini vodí so sebou všade, kde sa len dá. Blondínka sa jej totiž pred niekoľkými rokmi ujala a odvtedy tvoria nerozlučnú dvojicu. No sú miesta, kam známa moderátorka svojho štvornohého miláčika radšej nevodí. A vtedy svoju náklonnosť k nemým tváram prejavuje všade navôkol. Nedávno sa bývalá rádiová spíkerka vybrala do jedného zo známych obchodov s obuvou, ktorého je tvárou. A práve tam jej učarovalo malé, roztomilé šteniatko. Moderátorka si malého chlpáča pritúlila a z rúk ho nepustila niekoľko dlhých minút. 

Zdá sa preto, že srdce milovníčky zvierat je dostatočne veľké na to, aby doňho vpustila ďalšieho chlpatého spoločníka. Zisťovali sme preto, či nerozmýšľa nad kamarátom pre svoju Mini. „Moja známa mi stále núka šteniatko a aj Mini by sa asi tešila, ale možno by trochu žiarlila. To by som však musela dohodnúť ešte aj s rodičmi, lebo Mini si brávam často so sebou, ale ak nemôžem, tak ju strážia naši. No tí majú aj mačku, ktorá by si na nového psa asi veľmi ťažko zvykala,“ prezradila pre topky.sk Banášová, ktorá si prítomnosť zvierat v jej okolí veľmi užíva. V detstve totiž domáceho miláčika nemohla mať. 

„Keďže bol môj otec diplomat, veľa sme sa sťahovali. Aj v rámci jednej krajiny sme vystriedali niekoľko bytov a zdá sa mi, že v nich bolo zakázané mať zvieratá,“ povedala moderátorka. Až keď mala 12 rokov, mama priniesla domov malé vyziabnuté mačiatko. „To malo byť ako  krmivo pre hada v obchode zo zvieratami. Mama ho chcela zachrániť, tak ho odkúpila a my sme ho potom doma kŕmili pipetkou,“ spomína obľúbená tvár televíznych obrazoviek na zážitok, ktorý v nej zrejme vypestoval pozitívny vzťah k nemým tváram. 

Adela Banášová vymenila svoju Mini za malé biele šteniatko - no iba na chvíľu.
Zobraziť galériu (13)
Adela Banášová vymenila svoju Mini za malé biele šteniatko - no iba na chvíľu.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu