Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Banášovej spoveď po strate bábätka: O tom, čo hrozí, som netušila!

Adela Banášová prehovorila o strate bábätka. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová prehovorila o strate bábätka. (Zdroj: TG)

BRATISLAVA - Prehovorila! Koncom septembra sa verejnosť dozvedela, že Adela Banášová (32) prišla o bábätko v siedmom týždni tehotenstva. Moderátorka túto udalosť komentovala len veľmi stručne. Po čase sa však už s krutou ranou zmierila a dokáže o nej hovoriť. Ako topkám prezradila, z jej pohľadu je pozitívny baby test síce šťastná udalosť, ale príliš často končí tragicky. O tom, aké hrozivé sú počty žien, ktoré prišli o bábätko, nemala najmenšie tušenie. Zisťovali sme preto, či je pripravená pokúsiť sa o dieťatko znovu.

Už sa s tým zmierila! Adela Banášová sa len veľmi krátko tešila zo správy, že je v požehnanom stave. O bábätko totiž prišla v siedmom týždni tehotenstva. Ako nám však najnovšie prezradila, túto krutú ranu osudu sa snažila pochopiť a prijať. „Nemusíme vždy vedieť, prečo sa nám veci dejú, lebo to môže súvisieť s x príčinami. Ale keď to prijmeme, tak tomu dáme takú uvoľnenú energiu, aby sa to vyriešilo najlepšie, ako vie. Musela som to prijať a ďalšia vec je, že je to strašne bežná vec, takže sa mi nestalo niečo extrémne výnimočné,” povedala nám moderátorka.

Aj ochota rozprávať o nedávnej udalosti svedčí o tom, že blondínka sa s týmto nešťastím vyrovnala. „Už s tým nemám problém. Netrvalo mi to nejako dlho, kým som to spracovala, lebo si myslím, že je to nesmierne bežné a že sa ľuďom dejú oveľa horšie veci. Takže som to brala ešte ako pomerne milosrdný moment od života, kedy som zistila, že sa musím nakopnúť a inak trochu veci vnímať, aj zdravšie fungovať a keby sa mi to nestalo, možno by som sa do toho nepustila,” prekvapila Banášová pomerne vecným pohľadom na to, čo sa jej prihodilo.

Ako sme sa dozvedeli, spočiatku rozmýšľala, prečo takáto rana postihla práve ju. Neskôr však zistila, že zďaleka nejde o ojedinelý problém. „Všade sa píše, že pozrite si tehotenský test, aký šťastný, úžasný moment, ale nikde vám nepovedia, že každé tretie tehotenstvo v 7. týždni končí. Ja som to netušila,” prezradila nám.

Zisťovali sme preto, ako sa Adela vo svetle tohto faktu pozerá na možnosť pokúsiť sa opäť o bábätko. „To sa ťažko plánuje, ale budeme radi, keď to vyjde a keď to vyjde so všetkým. Budem rada, keď to od toho prvého momentu cez ten druhý až po ten finálny vyjde,” ukončila tému slovami, z ktorých vyplýva, že ani po negatívnej skúsenosti sa novému tehotenstvu nebráni. Dúfajme, že prebehne bez komplikácií.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Adelou Banášovou.

Banášová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu