Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Adela Banášová prezradila, či má hviezdne maniere a kedy môže pôsobiť arogantne!

Adela Banášová na online rozhovore. Zobraziť galériu (7)
Adela Banášová na online rozhovore.

BRATISLAVA – Adela Banášová sa narodila 12.10.1980 v Bratislave. Diváci si ju pamätajú hlavne ako moderátorku speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar. V médiách však pôsobí oveľa dlhšie – neodmysliteľnou súčasťou Funrádia totiž bola viac ako 15 rokov. Aktuálne sa stala patrónkou charitatívneho kalendára pre rok 2014 s názvom Kvietky z ADELI, ktorý je určený na pomoc chorým deťom. V stredu prišla blondínka na online rozhovor do topiek, kde vám okrem iného prezradila tiež to, či má hviezdne maniere.

Adela Banášová sa do povedomia verejnosti dostala najmä vďaka speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar, ktorú moderovala niekoľko rokov po sebe. Svojím prejavom a zaujímavým zmyslom pre humor si získala srdcia mnohých divákov. Možno aj preto ju televízie začali obsadzovať azda do každého väčšieho projektu.

Na svojom konte má moderátorka ťažiskové projekty ako napríklad Let’s Dance, Recept na bohatstvo, československý IQ test národa, objavila sa aj ako porotkyňa v šou Slovensko má talent a Talentmania. Uvádzala aj svoju vlastnú reláciu Adela Show.

Koncom augusta blondínka prekvapila verejnosť svojim nečakaným odchodom z rannej šou Funrádia, ktorého bola neodmysliteľnou súčasťou dlhých 15 rokov. Svoje rozhodnutie odôvodnila vtedy podobne, ako kedysi odmietnutie SuperStar – skrátka sa v nej toto obdobie naplnilo.

Aktuálne sa stala Banášová patrónkou charitatívneho kalendára pre rok 2014 s názvom Kvietky z ADELI, ktorý je určený na pomoc chorým deťom a nájdete ho aj v internetovom kníhkupectve iPark.sk. Na projekte sa podieľa spolu s Patríciou Vittekovou.

Ak vás zaujíma, čo Adeline dni napĺňa dnes a či sa ešte plánuje niekedy vrátiť na televízne obrazovky, prečítajte si náš online rozhovor.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

20.11.2013 11:12 - otázka od Jana
Ahoj sympoška:), bol v Adela show, skutočne hosť, ktorý ťa obohatil?
Ahoj sympoška. :o) NO v skutočnosti ma obohatil každý, aj zistenie, že sa s niekým ťažko rozpráva a že ma vlastne nezaujíma, je obohacujúce zistenie. :o) Ale takých nebolo veľa našťastie. Želám všetkým pekný deň a ďakujem za spoločne strávený čas. Želám všetkým zúčastneným veľa šťastia :o) Adela
20.11.2013 11:10 - otázka od Eva
Dobrý deň, ste fajn, ale predsa - mali ste aj vy niekedy " hviezdne maniere ". Ako vnímate tento jav u svojich kolegov ??
Neviem čo je hviezdny manier, je to subjektívne. Myslím si, že som nemala, ale napríklad keď už na tretiu výzvu opitého človeka na akcii rázne odmietnem si s ním vypiť, tak to môže vnímať že som arogantná, ale to je mi v zásade jedno. A pravdupovediac nepoznám osobne nikoho v tomot našom šoubiznise o kom by som vedela povedať, že má hviezdne maniere. Kontaktujem sa s veľmi fajn ľuďmi. :O) Evi, pekný deň
20.11.2013 11:08 - otázka od Vlado
Pekný deň Adelka, čítal som knihu Zóna nadšenia a dnes som kúpil Idiotov v politike. Zóna nadšenia by sa mala dostať do povinného čítania na školách (neviem či to ešte existuje). Aký je Váš názor na túto knihu ? Držím palce.
ČO sa Zóny nadšenia týka, myslím si aj ja, že by veľmi obohatila študentov a mladých ľudí, povinné čítanie by nebolo zlé, aj keď si myslím, že dobrovoľné čítanie má väčšiu silu :o) Mám tú knihu veľmi rada a som hrdá na otca, že je to prvá naša kniha, ktorá vyšla v jazyku hindi v Indii. Dokonca neviem či aj nie jedna z mála európskych. A ďakujem :o)
20.11.2013 11:06 - otázka od Majjja1
Ahoj, nepotesis ma ?, nechystá sa nieco ako Adela show, mam rada tvoj humor aj "prihravača" Sajfu. Chybate mi rano v radiu cestou do prace :) Zelam vela stastia hlavne v osobnom zivote, lebo vsetko moze byt super ale najvacsim uspechom je ked je clovek spokojny v rodine, partnerstve aj priatelstve a ked sa mu plnia take tie obycajne ludske "baby" tuzby :) ....vsetko ostatné potom dostáva iny rozmer. :)
Presne tak to je ako vravíš. Čo sa chystá v TV neviem, nesedím tam v kruhoch tvorcov, ale podľa toho čo tak v TV sledujem, nechystá sa nič prevratné. POdľa môjho vkusu teda. Pre mnohých možno áno. Niekedy ti prídeme so Sajfom domov pomoderovať, nech ti nie je smutno :o)
20.11.2013 11:05 - otázka od Stela
Dobrý deň Adelka,ste inteligentná mladá žena a preto dúfam,že si nerobíte starosti z hlúpych pripomienok.To,že sa vám nepošťastilo vynosiť dieťa nie je v dnešnej dobe rarita.Som šťastná stará mama 3-ročnej vnučky a moja dcéra ju porodila v 37-ich rokoch tiež po tom,čo predtým sa jej nepodarilo vynosiť dieťa.Prajem Vám veľa zdravia,šťastia a určite raz budete najšťastnejšou mamou .Pekný deň
Viem, že je to bežná vec. ČLoveka to nepoteší, ale sú aj oveľa horšie veci. ďakujem za povzbudenie, vážim si to :o)
20.11.2013 11:04 - otázka od Tereza L.
Nedame obed ked tu skoncis?
Mohli by sme ..... zavolám :o)
20.11.2013 11:04 - otázka od sisa
adelka,mna by zaujimal vas nazor na mlieko.povazujete ho za sucast zdravej vyzivy? jete mliecne vyrobky..dakujem za odpoved,zela vela uspechov
Prikláňam sa skôr k názoru že mlieko nie je pre nás dobre stráviteľné, nie je vlastne ani prirodzené v prírode, aby dospelí jedinci pili mlieko a už vôbec nie od iných cicavcov. Aj človek má vraj schopnosť tráviť mlieko len na úplnom začiatku ako bábo, keď je kojený. Okrem toho mliečne výrobky, ktoré sa bežne u nás predávajú nemôžeme z hľadiska zloženia ani len považovať za mliečne výrobky. Sú to alergény v kelímkoch, ale verím napríklad v účinky kozieho mlieka, nepasterizované výrobky môžu byť fajn a hlavne každý nech si robí ako chce. :o)
20.11.2013 11:02 - otázka od Marko
Ahoj Adela, chcem ti povedať - patríš medzi najlepších slovenských moderátorov, si profesionálna, vtipná, originálna ! Aké máš plány do budúcna ? Nemáš v pláne odísť do zahraničia a preraziť aj tam - myslím , že by si mala úspech. Čo robíš so všetkými peniazmi :p Pekný deň prajem :)
Nie je to zlý nápad, prečo nie :o) Snívalo sa mi s tomasom Gottschalkom, to nemôže byť náhoda :o) Nemám ale túto ambíciu, vždy som sa držala toho, že čo má prísť príde, nikdy som sa nikamm netlačila, ani nenúkala a keby začal človek chcieť preraziť v zahraničí, potom by mu bol možno aj vesmír málo a napokon ... kam by to viedlo? Mne je takto dobre a keď si ma svet vyžiada, čo zatiaľ nejako nevnímam ani v tom Hainburgu :O), tak možno na niečo privolím :o)
20.11.2013 11:00 - otázka od MArtina
Adel, si super!!! Keby boli všetky naše "celebrity" aspoň s polovice ako ty, hneď by to tu vyzeralo lepšie. želám všetko len to najlepšie do budúcnosti...Len toľko :)
Martina, všetci sú ok, pre každého je niekto, ja som tu pre Teba :o) Kedykoľvek :o) POzdravujem
20.11.2013 10:59 - otázka od Julo
dobrý deň,rád by som poznal recept na Vašu duchaprítomnosť a skvelé vtipné reakcie na akúkoľvek otázku od akéhokoľvek človeka V tomto smere nemáte konkurenciu a pre mňa ste jedna z mála ozajstných celebrít
Milý Julo, podľa slovníka je celebrita každý, kto je známy, či je to modelka, herečka, účastník reality šou a podobne. Takže ozajstnosť je v tomto smere jasná, ale ďakujem za kompliment, ktorý tým bol myslený a verím že Vás nesklamem :o)
20.11.2013 10:58 - otázka od Anna
Pekny den Adelka, chcem sa spytat ci po absovovani stretnutia s Brandon Bays ste naklonena jej forme terapii? Vsimla som si na Vas zmenu, preto sa este spytam, ci Vas to stretnutie s nou nasmerovalo na iny styl zivota a myslenia? Dakujem. Zelam vela uspechov a pekny den.:) Anna
Myslím si, že cesta je veľmi zaujímavá terapia, viem že aj mnohým ľuďom pomohla. Osobne nemám prečo tejto terapii aktuálne venovať viac času, ani ho nemám, ale mala som jedno sedenie s terapeutom, lebo som chcela vedieť aké to je a bolo to veľmi zaujímavé :o)
20.11.2013 10:57 - otázka od Brigita
Z vašej rodiny je mi najsympatickejšia Vaša Mama a sestra,ktorá žije v zahraniči, tie dve sa nepretrčajú. Vy a Váš otec s tymi nosmi sa už neviete ako zviditeľniť, tak otec je zrazu veľký spisovateľ, bol politik, atď, je to hanba, že sa vôbec pomenuváva spisovateľ.
To že ma je vidieť, patrí k mojej práci, ak to vy vnímate ako pretŕčanie, tak skôr súdite podľa seba. Verte, mala by som oveľa viac príležitostí sa pretŕčať, len mne sa nechce. Som dosť po mame. Ale poviem mame a sestre, že majú vo Vás fanynku ?:o) Inak poznám takú pani, ktorá žije v takej hlbokej jame a vôbec nevylieza von, keby ste ju spoznali, určite by ste ju veľmi obdivovali :o)
20.11.2013 10:54 - otázka od Lenka
Ahoj Adelka, veľmi nám chýbaš vo funku. Kedy sa tam vrátiš? Bez Teba je to o ničom :)
Neviem či sa úplne vrátim,ale máme každý deň so Sajfom rubriku s odpoveďami pre deti a na štedrý deň by sme mali tiež spolu vysielať, lebo to je taká tradícia a nikto by nemal byť na Vianoce sám, ani Sajfa vo vysielaní. Ale zatiať to nikomu nehovor :o) Pozdravujem
20.11.2013 10:53 - otázka od Dano
Dobrý deň. Veľmi Vás obdivujem, ste sčítaná žena, inteligentná a zaujímavá. Párkrát som videl vaše moderovanie v relácii Trochu inak a bol som nadšený akým sposobom viete moderovať. Oceňujem Váš zmysel pre humor a jeho interpretáciu a nehovoriac o vašich jazykovych znalostiach. Klobúk dole, patríte medzi špičku. Pekný deň. :)
Drahý Dano, ďakujem veľmi pekne, aj mne robí radosť Trochu inak a teším sa, že aj Vám. Tak nabudúce budeme hovoriť o vode, o výchove detí a o novej slovenskej opere. Pozývam :o)
20.11.2013 10:52 - otázka od Barbora
Adelu je lepšie počuť ako viedieť, na obraze by mali byť ľudia,čo lahodia oku aj srdcu. Konečne by mohla zmiznúť z obrazovky.Prosím
Barbora, každý má ale iné oko. Ale ver, že pre to Tvoje oko odmietam dosť veľa moderátorských ponúk, ktoré zas neladia môjmu srdcu a rozumu :o)
20.11.2013 10:52 - otázka od Ingrid
Dobry den, Adelka, len Vas pozdravujem, prajem v zivote vela radosti a pre nas vela vysledkov Vasej prace S uctou ingrid
Ingrid, ďakujem, s úctou Adela :o)
20.11.2013 10:51 - otázka od Branislav
Adela prečo sa urážate,ak Vám niekto povie,že máte krivý nos. Je to predsa pravda, lepšie sa pozrite do zrkladla, aj jemu poviete, že je primitív. To, že ste už nie najmladšia - nemáte 18 ani 25 rokov je tiež primitívne. Treba byť na seba kritická, a prijímať pravdu. Divím sa Modrovskému, že je to mladý chlapec a je s Vami, ale jeho lákajú asi len Vaš peniaze,pretože je z chudobnej rodiny.Peter otvor očí, však vzťah by mal byť na celý život a ty s takou, je to choréééééééééééé.
Branislav, ale ja sa na to vôbec neurážam. :o) A Petra láka na mne práveže môj nos a môj vek, lebo som najstaršia žena pod slnkom a to je vzácnosť. I keď určite by si v týchto otázkach dal rád poradiť niekým tak múdrym ako ste Vy . Ak ste vôbec Branislav a nie nejaká žena :o)
20.11.2013 10:49 - otázka od Lilianka
ahoj adela,mam 10 rokov a chcem sa ta opytat ze kolko rokov ma ten tvoj psik?a mas aj ine domace zvieratko?
Ahoj Lilianka, môj pes má o 4 roky menej ako ty , veľmi ťa pozdravuje . Inak máme ešte mačku u rodičov. Tá ma zas asi o rok viac ako ty. Tá ťa nepozdravuje, žiarli na mladšie baby . :o)
20.11.2013 10:48 - otázka od
si prevteleny hitler?
Nemyslím si, podľa mňa by mal ťažší život v súčasnosti. Ale v týchto reinkarnačných pravidlách sa nevyznám :o)
20.11.2013 10:47 - otázka od Zuzana
Ahoj Adel, nechýba ti moderovanie?
Ale veď ja moderujem. POmerne dosť, len nie toľko v TV a v rádiu. :o)
20.11.2013 10:47 - otázka od Nika
Ahoj,ja lenže moja mamina ťa nemá rada keď ťa vidí na obrazovke a tak isto ani Sajfu a Juraja Mokrého :(Ale zato ja týchto 3 mám veľmi rada :)
No vidíš, každý má rád niekoho iného ? :o) Keď raz budeme so Sajfom a Ďurom v rezervácií, tak viem, že ty nás budeš chodiť kŕmiť. Za to ti už vopred ďakujem. Pozdrav maminu :o)
20.11.2013 10:46 - otázka od Paloma
Ahoj Adelka, ako sa fotil kalendár s Paťkou Vittekovou?
Fotil sa veľmi príjemne a rýchlo. Katka Rogelová je úžasná žena a ako matka už ani neviem koľkých detí , je pragmatická a praktická, takže to bolo rýchlo a fajn. :o)
20.11.2013 10:46 - otázka od Daniela
Ahoj Adel, velmi pekne sa vyjadrujes, nemas ziadny afekt...je vidiet ze vela citas. Svojim prirodzenym vystupovanim vies cloveka prijemne naladit. Svojou charizmou a vzdy trefnymi poznamkami si pre mna takym malym vzorom :-) nech a ti dari, ja ti fandim. Danka
Mala by si ma vidieť keď sa rozhorčím v nejakej téme, vtedy pomerne afektovane gestikulujem. Je to celkom sranda :o) POzdravujem ťa :o)
20.11.2013 10:45 - otázka od viera
Dobrý deň Adelka, chcem vám len popriať veľa úspechov ste osobnosť a v relácii Milujem slovensko ste super ja sa vždy teším na piatok,je to super program a prajem vám aj veľa osobného šťastia určite si zaslúžite byť šťastná. Pekný deň.
Vierka, šťastie nie je o zásluhách, je to taká prirodzená vec, ale bviem ako si to myslela ďakujem za toto prianie, posielam ho expresne naspäť k tebe :o)
20.11.2013 10:44 - otázka od robert
dobry den.Adela chcel by som sa spytat ako vnimate sucasnu politicku situaciu na slovensku.
Dobrý deň, súčasnú politickú situáciu celkovo veľmi nevnímam. Politika je pre mňa tá najhrubšia vrstva matrixu, ktorá sa tvári dôleťžitejšie než je.
20.11.2013 10:43 - otázka od jozef
ahoj mna by zaujimalo minule som cital ze milujem slovensko konci a ty si odisla aj z funradia prednedávnom chcem sa opytat uvidíme ta ešte na obrazovke?alebo ked skonci milujem slovensko tak si dostala nove ponuky nejaké na moderovanie?alebo sa uplne stiahnes z obrazovky?
Ak by som Ti veľmi chýbala, tak ma stále môžeš vidieť na TA3 v relácií Trochu inak, každý mesiac si pozývam do SND zaujímavých hostí. Miluje Slovensko má len prestávku, podľa všetkého, takže tam by som flintu do žita nehádzala a celkovo nemám nejaké konkrétne úmysly sa od niekiaľ sťahovať, len podľa mňa nie je veľmi ani čo moderovať. No schválne, daj jeden rozumný návrh :o)
20.11.2013 10:41 - otázka od Peter
Ahoj si veľmi pekná:)
Peter , šír túto klebetu ďalej :o) A ďakujem :o)
20.11.2013 10:41 - otázka od Sophia Mikšíková
Ahoj Adelka,škoda že si odišla z Funrádia lebo z Matejom ste boli riadne dobrá dvojka ale minule som prvýkrát počúvala Mateja celé 3 hodiny a samému to tiež nejde zle len keď ste boli spolu tak to bolo oveľa lepšie.
Ono sa vždy robí každému ľahšie vo dvojici a Sajfa si ešte aj sám začal mixovať, teda obsluhuje aj techniku a to ja by som na jeho mieste vôbec nezvládala. Má môj obdiv chlapec :o)
20.11.2013 10:38 - otázka od robo
Ahoj Adelka.Som tvoj velky fanusik,ci v radiu,alebo na obrazovke.Obdivujem tvoj trefny humor a velky rozhlad.Po tvojom odchode z FUN som preladil na inu stanicu a ze vraj maju zrusit aj MILUJEM SLOVENSKO?Tak,co mas dalej v plane?Chcem ti len popriat vela zdravia a stasticka.
Ahoj, pokiaľ viem, Milujem Slovensko bude mať prestávku, o zrušení som nepočula, ale samozrejme nikdy sa nedá nič predpovedať do budúcnosti. MS nebola ani moja hlavná náplň existencie, je to parádne osvieženie a každý natáčací deň som si užívala. Takže čo sa plánov týka, nemám žiadne. Stále je čo robiť, lebo nedeje sa všetko len v TV. ďakujem za prianie, opätujem :o)
20.11.2013 10:36 - otázka od Andrea
Ahoj Adelka, tak ako sa Ti zije bez rannej sou? Nechybaju Ti posluchaci? :)
Svojim spôsobom mi trochu chýba ranná šou spred takého roka, ale všetky veci sú v prirodzenom vývoji a je to tak OK. Vstávanie mi samozrejme nechýba a poslucháči boli určite dobrým štartérom. Pozdravujem ich, neviem, či si ma ešte pamätajú. :o)
20.11.2013 10:10 - otázka od Evka
Dobrý deň Adela, čítala som knihu Kód 1, je to vynikajúca kniha, aký je Váš názor na ňu? Ďakujem
Ešte som v procese čítania , som na strane 360 asi a musím povedať, že hlavne tie historické state ma veľmi zaujímajú. Takže asi sa môj názor do konca knihy od toho Vašeho líšiť nebude :o)
20.11.2013 10:09 - otázka od Mato
Dobrý deň prajem, ja som len chcel napísať, že od počiatkov Vašej kariéry ste mi sympatická. Pozdravujem a prajem veľa ďalších úspechov :) Mato
Ahoj Maťo, tak ďakujem , tak snáď si budeme ešte dlho sympatickí :O)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu