Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ťapákovej koniec v Markíze?! Tento muž ju má nahradiť!

Zuzanu Ťapákovú by mal na poste generálneho riaditeľa Markízy vystriedať Rumun Constantin Mocanu. Zobraziť galériu (4)
Zuzanu Ťapákovú by mal na poste generálneho riaditeľa Markízy vystriedať Rumun Constantin Mocanu.

BRATISLAVA - Vymenia ju?! Ako sme vás na topkách informovali, osud Zuzany Ťapákovej (51) na poste generálnej riaditeľky Markízy je neistý. Od včerajška, kedy sa správy o jej pripravovanom konci v Záhorskej Bystrici prevalili, naberá "kauza" rýchly spád. Podľa našich zistení už majú v spoločnosti CME, ktorá televíziu vlastní, horúceho kandidáta do jej kresla. V hre je podľa zdrojov topiek Rumun Constantin Mocanu (43).

Horúcou mediálnou témou týchto dní je informácia, že Zuzana Ťapáková by mala po necelých troch rokoch skončiť na poste generálnej riaditeľky televízie Markíza. Hoci doposiaľ nepadol definitívny verdikt, kompetentní už vraj majú v zálohe náhradu za šéfku.

Horúcim kandidátom na jej post je podľa našich informácií Rumun Constantin Mocanu, ktorý momentálne šéfuje viacerým televíznym staniciam na domácom trhu. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať. Obráťte sa na hovorcu CME,” reagovala na margo prípadnej náhrady Ťapáková.

Constantin Mocanu sa narodil v Bukurešti, je ženatý a má dve deti. V súčasnosti zastáva funkciu šéfa centrálneho tímu pre rozvoj Voya, v minulosti pracoval ako generálny riaditeľ rôznych televíznych staníc. Jeho kariéra je spätá najmä s Pro TV, kde v roku 1993 začínal ako reportér. Neskôr sa vypracoval na šéfredaktora športu. V roku 2004 sa stal riaditeľom stanice TV Sport.

Zuzana Ťapáková vyštudovala na VŠMU v Bratislave odbor divadelná a filmová veda, po ukončení štúdia tam niekoľko rokov pôsobila ako pedagogička. Pracovala v Slovenskom rozhlase na pozícii vedúcej programu dramatickej tvorby a vo viacerých významných medzinárodných agentúrach. V roku 1996 sa stala riaditeľkou Centra marketingu televízie, zabezpečovala propagáciu televízie na verejnosti, strategické plánovanie imidžu v rámci Public relations a Corporate identity. V októbri 2010 nastúpila na post generálnej riaditeľky Markízy, keď sa tejto funkcie vzdal Václav Mika.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu