Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Puškárovej najhorší scénar sa naplnil: Zlatica končí po 14-tich rokoch!

Zlatica Puškárová prichádza o svoju reláciu Na telo. Zobraziť galériu (6)
Zlatica Puškárová prichádza o svoju reláciu Na telo.

BRATISLAVA – Koniec po rokoch! O neistej budúcnosti relácie Na telo sme informovali v januári tohto roku. Už v tom období sa mala z obrazoviek Markízy vytratiť. Napokon sa však srdcovej záležitosti Zlatice Puškárovej (35) podarilo zotrvať v programovej štruktúre. Najnovšie je však už takmer na sto percent isté, že sa politické diskusie na obrazovkách žlto-modrej televízie neobjavia.

Politicko-diskusný program Na telo je súčasťou markizáckeho vysielania už dlhých štrnásť rokov. S týmto formátom je neodmysliteľne spätá tiež moderátorka Zlatica Puškárová. Tá má však zrejme v týchto dňoch hlavu v smútku. Podľa zistení topiek už totiž v Záhorskej Bystrici viac s jej obľúbenou reláciou nerátajú.

Slovo koniec sa v súvislosti s formátom skloňovalo aj začiatkom roka. Kompetentní sa však slabú sledovanosť snažili zachrániť inováciami. Puškárová si do relácie okrem politikov mohla pozývať už aj iné zaujímavé osobnosti. Za všetkých spomeňme napríklad odvolaného trnavského arcibiskupa Róberta Bezáka, či vojaka Martina Farkaša, ktorý ako jediný prežil tragickú haváriu lietadla. 

No ani tieto zmeny bohužiaľ nepomohli. Výsledkom je nenasadenie Na tela do jesennej vysielacej štruktúry. Potvrdzuje to aj programový plán, ktorý máme k dispozícii. Do polovice septembra v ňom relácia nefiguruje, hoci sa minulý rok už o takomto čase vysielala. Zrušenie formátu nám potvrdili aj viaceré zdroje z mediálneho prostredia.

Keď sme moderátorku v súvislosti s touto témou kontaktovali, tvrdila nám, že ešte nič nie je isté. „Štruktúra publicistických relácií stále nie je uzavretá. Nemyslím si, že bude Na telo zrušené. Ak dôjde k zmenám, tak zrejme len k takým, že sa možno bude vysielať menej,“ povedala pre topky.sk Puškárová, ktorá sa bude aj naďalej objavovať v Televíznych novinách.

Zlatica Puškárová patrí medzi najobľúbenejšie moderátorky. Ak chcete vidieť, ako sa oblieka mimo obrazovky, pozrite si to v ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu