Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Prekvapenie v Markíze: Ťapáková vraj ako šéfka končí!

Zuzana Ťapáková
Zuzana Ťapáková

BRATISLAVA - Markízou dnes rezonujú správy o veľkých zmenách. Zuzana Ťapáková (51) vraj končí na poste generálnej riaditeľky. Príčinou by mali byť problémy s obchodnými výsledkami televízie.

 „Zuzana Ťapáková končí ako šéfka Markízy,” píše portál omediach.com. Informácie tohto charakteru sa už od rána šíria po chodbách televízie. „Dôvodom by mali byť zlé obchodné výsledky televízie,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Usilovali sme sa získať aj stanovisko zo Záhorskej Bystrice. Tam nás však odkázali na Marka Kobala z materskej spoločnosti CME, ktorá televíziu vlastní. Ten sa k spomínanej problematike nechcel vyjadrovať. „Nebudem to komentovať,” reagoval pre topky.sk.

Zuzana Ťapáková vyštudovala na VŠMU v Bratislave odbor divadelná a filmová veda, po ukončení štúdia tam niekoľko rokov pôsobila ako pedagogička. Pracovala v Slovenskom rozhlase na pozícii vedúcej programu dramatickej tvorby a vo viacerých významných medzinárodných agentúrach. V roku 1996 sa stala riaditeľkou Centra marketingu televízie, zabezpečovala propagáciu televízie na verejnosti, strategické plánovanie imidžu v rámci Public relations a Corporate identity. V októbri 2010 nastúpila na post generálnej riaditeľky Markízy, keď sa tejto funkcie vzdal Václav Mika. 

V auguste tohto roka nečakane odstúpil z funkcie Adrian Sarbu - generálny riaditeľ spoločnosti CME, ktorá okrem iného vlastní aj televíziu Markíza a jej pridružené stanice.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu