Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajná večera markizákov s novým šéfom: Puškárová dbala o svoju vizáž!

Moderátori Markízy mali posedenie s novým riaditeľom. Zlatica Puškárová nenechala nič na náhodu. Mejkap si kontrolovala v spätnom zrkadle auta. Zobraziť galériu (12)
Moderátori Markízy mali posedenie s novým riaditeľom. Zlatica Puškárová nenechala nič na náhodu. Mejkap si kontrolovala v spätnom zrkadle auta. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Posadil si ich za jeden stôl! Generálny riaditeľ Markízy Matthias Settele (46) je vo funkcii síce len zopár dní, no už sa svojej práce naplno chopil. Okrem manažérskych povinností si stíha plniť aj tie spoločenské. Dôkazom sú zábery zo stredajšej večere, ktorú zorganizoval v rámci budovania vzťahov s novým kolektívom. Na posedení v bratislavskom podniku nechýbali známe tváre zo Záhorskej Bystrice. Zlatica Puškárová nechcela nechať nič na náhodu - na vizáži si dala naozaj záležať. Mejkap si kontrolovala dokonca aj v spätnom zrkadle auta.

V posledných týždňoch slovenskými médiami rezonovala predovšetkým informácia o expresne rýchlom odchode Zuzany Ťapákovej z postu generálnej riaditeľky Markízy. Vo funkcii ju nahradil Rakúšan Matthias Settele. Nový šéf to zobral naozaj zhurta. Hoci jeho oficiálny štart bol oznámený na 1. októbra, úradovať začal už v druhej polovici septembra. V televízii je každý deň od rána do neskorého večera. No ani po pracovnej dobe nemyslí na nič iné, iba na povinnosti vyplývajúce z jeho postavenia.

Dôkazom sú zábery zo stredajšieho večera, kedy zorganizoval v jednej z bratislavských reštaurácií priateľské posedenie s markizáckym Centrom spravodajstva a publicistiky. Dôvod bol jednoduchý - vytvoriť si vzťahy s kolektívom. Medzi pozvanými nechýbali napríklad moderátori Pavel Bruchala, Jaro Zápala, Patrik Herman, moderátorka Martina Šimkovičová, rosnička Mirka Almásy, či „farmárka“ Kveta Horváthová.

Súdiac podľa výrazov tvárí prítomných hostí, všetci sa v spoločnosti nového nadriadeného cítili príjemne. Moderátorka Televíznych novín Zlatica Puškárová nenechala nič na náhodu a pred šéfom chcela vyzerať tip-top. Dôkazom, že jej záležalo na vizáži, môže byť aj fakt, že si tesne pred odchodom ešte skontrolovala mejkap v spätnom zrkadle auta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu