Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Toto na markizáckom DOD ešte nebolo: Svadba!

Na Dni otvorených dverí v Markíze sa v dave ľudí odrazu objavila nevesta so ženíchom. Zobraziť galériu (7)
Na Dni otvorených dverí v Markíze sa v dave ľudí odrazu objavila nevesta so ženíchom. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Svadobný deň so známymi tvárami! Podobne, ako po minulé roky, aj tentokrát otvorila Markíza svoje brány. No výnimočný deň to nebol iba pre jej zamestnancov a fanúšikov. V dave ľudí sa totiž objavila aj nevesta v dlhých bielych šatách a ženích v obleku. Prítomnosť novomanželov bola tak pre prítomných ľudí ďalšou zo zaujímavostí, ktorá sa nezaobišla bez pozornosti.

Svoje brány otvára televízia Markíza už 17 rokov pravidelne pri príležitosti narodenín. Inak tomu nebolo ani tentoraz. Organizátori si pre hostí prichystali bohatý program a okrem prehliadky štúdií a autogramiády televíznych osobností si návštevníci mohli vychutnať napríklad aj lákavé vystúpenia na pódiu. Tam sa objavili napríklad Nela Pocisková, Eva Máziková, Tomáš Bezdeda, Dara Rolins, či skupiny Vidiek a Tublatanka.

No výnimočný deň to nebol iba pre modro-žltú televíziu. Do Záhorskej Bystrice totiž zavítali rôzni zaujímaví návštevníci. V dave ľudí sa napríklad objavila nevesta so ženíchom. Ľudia okolo len nechápavo krútili hlavami, keď sa čerství mladomanželia predierali medzi množstvom fanúšikov televízie. Nič podobné sme na DOD v Markíze doposiaľ nemali možnosť vidieť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu