Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Netradičná svadba svetovo úspešnej slovenskej krásky: Nevesta si nič nepamätá!

Miss Intercontinental 2006 Katarína Manová si v sobotu vzala svojho dlhoročného partnera Miroslava. Darčeky dostali aj od kňaza. Zobraziť galériu (24)
Miss Intercontinental 2006 Katarína Manová si v sobotu vzala svojho dlhoročného partnera Miroslava. Darčeky dostali aj od kňaza. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – A už sú svoji! Víťazka medzinárodnej súťaže Miss Intercontinental 2006 Katarína Manová (25) a jej dlhoročný partner Miroslav Mihal (29) v sobotu spečatili svoju lásku svadbou. Áno si novomanželia povedali v Dóme svätého Martina počas naozaj netradičného obradu. Oddávajúci kňaz totiž pred samotným začiatkom dvojicu obdaroval fľašou šampanského, kalendárom s ich fotkou, soškou víly a bonboniérou. Samotná nevesta však priznala, že si z tejto chvíle veľa nepamätá.

Sú z nich manželia! Miss Intercontinental a zároveň 1. vicemiss Universe Slovenskej republiky 2006 Katarína Manová sa cez víkend vydávala. Jej vyvoleným sa stal Miroslav Mihal, s ktorým kráska tvorila pár už dlhé roky. Obrad sa konal v Dóme svätého Martina a išlo o skutočne netradičnú svadbu. Kňaz totiž pred samotným začiatkom rozdával darčeky. Dvojici venoval fľašu šampanského, kalendár s ich fotkou, sošku víly a bonboniéru.

Štyri dary mali symbolizovať to, čo farár novomanželom praje do ich spoločného života. „Veľmi nás týmto gestom prekvapil. Dva dary dal mne ako neveste a dva ženíchovi. Boli to symboly. Napríklad víla mala znázorňovať jeho prianie, aby som bola stále krásna ako ona. No priznám sa, že na ostatné si nepamätám,“ prezradila pre topky.sk čerstvá pani Mihalová a vzápätí dodala: „Po celý čas v kostole som bola mysľou úplne niekde inde. Veľmi som sa na ten okamih tešila, a preto som si to celé tak inak užívala.“

Manovej veľký deň bol skutočne pompézny. Zablahoželať novomanželom prišlo 140 hostí, ktorí sa zabávali do skorých ranných hodín. „S manželom sme išli spať o šiestej ráno, lebo sme to už nezvládali. No ešte takých 15 vytrvalcov ostalo v sále a zabávali sa až do pol siedmej,“ povedala nám nevesta, ktorá mala na sebe priam rozprávkové šaty a hlavu jej zdobil niekoľko metrov dlhý závoj. „Mala som dva závoje. Jeden do katedrály, ktorý mal 5 metrov a druhý na zábavu, ten bol dlhý iba po koniec šiat,“ prezradila kráska. 

Novomanželia si svadbu naozaj užili. A to aj napriek slovám priateľov, ktorí ich presviedčali, že je to zábava najmä pre hostí. Dnes sa však dvojica už teší na blížiacu sa svadobnú cestu. „Vo štvrtok odchádzame na štyri dni do New Yorku a odtiaľ ideme na dva týždne na Arubu, čo je ostrov pri Venezuele,“ uzavrela tému svadby šťastná novomanželka. 

Krásna nevesta Katarína Manová s manželom Miroslavom.
Zobraziť galériu (24)
Krásna nevesta Katarína Manová s manželom Miroslavom.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu