Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO z DOD Markízy: Ľudia nocovali pred TV, prvé návaly o 4-tej ráno, dojatá Ťapáková!

Zlatica Puškárová rozdala stovky autogramov. Tak ako po iné roky, aj tento bol v televízii obrovský nával fanúšikov. Zobraziť galériu (56)
Zlatica Puškárová rozdala stovky autogramov. Tak ako po iné roky, aj tento bol v televízii obrovský nával fanúšikov. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Markíza oslavuje sedemnáste narodeniny! Pri tejto príležitosti už tradične otvorila brány pre svojich fanúšikov prostredníctvom Dňa otvorených dverí. Ako sme však na topkách informovali, osud aktuálneho ročníka bol dlho neistý. Kvôli znižovaniu celkových nákladov modro-žltej televízie sa totiž uvažovalo o tom, že sa obľúbené podujatie konať nebude. Nakoniec však do Záhorskej Bystrice dorazili tisícky priaznivcov. Tí prví začali prichádzať už o štvrtej ráno, podaktorí pred televíziou aj nocovali.

Prví návštevníci prišli do Záhorskej Bystrice krátko po štvrtej hodine ráno. Televízia však svoje brány otvárala až okolo siedmej. Od 8:30 štartovali prehliadky markizáckych štúdií. Autogramy začali tváre televízie rozdávať po 9:00. Okrem moderátorov sa podpisovali svojím fanúšikom aj herci z obľúbeného Búrlivého vína ako napríklad Maroš Kramár, Braňo Deák či Juraj Loj. Nechýbali ani Alexander Bárta a tiež Henrieta Mičkovicová.

Na svoje si prišli aj milovníci hudby. Krátko po 10:00 sa na pódiu predviedla Nela Pocisková, ktorú vystriedala víťazka aktuálnej SuperStar Sabina Křováková. Na javisku sa tiež objavili Eva Máziková, Thomas Puskailer, skupina Vidiek, Tublatanka, Tomáš Bezdeda a ďalší superstaristi. Okolo jednej rozprúdila náladu Dara Rolins. „Veľmi som sa na vás tešila. Dúfam, že budete tancovať s nami,“ vyzvala prítomných pop diva, ktorá sa na pódium postavila v obtiahnutom overale a s čerstvo opálenou pokožkou z dovolenky v Bulharsku.

„Atmosféra je perfektná, ľudia sú dobre naladení. Chvalabohu, že nie je až tak teplo, ako bolo po iné ročníky. Vtedy bolo príliš dusno. Teraz je počasie priaznivé, aspoň sa tu všetci neuvaríme. Vidno, že ľudia sem prišli s nadšením, že chcú získať autogramy a mať zážitky. Dorazilo veľa rodín s deťmi. Dni otvorených dverí mám veľmi rada. Sú nabité pozitívnou energiou,“ priblížila pre topky.sk svoje dojmy dlhoročná tvár Markízy Kveta Horváthová.

Generálna riaditeľka televízie neskrývala emócie. „Som dojatá. Spomínam aj na predchádzajúce ročníky DOD. Tento má však pre mňa špeciálnu príchuť. Je tu s nami aj Viktorko, ktorého sme chceli takýmto spôsobom trošku rozveseliť po tom, čo nás pred pár dňami opustila jeho prababka Rozália,“ povedala Zuzana Ťapáková narážajúc na príbeh z Modrého z neba.

Sledujte video: Zábery z Dňa otvorených dverí v televízii Markíza

DOD Markíza 2013

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu