Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šebestová na love: Magda, presvitajú ti prsia!

Magdaléna Šebestová prišla do kaderníckeho salónu bez podprsenky. Zobraziť galériu (13)
Magdaléna Šebestová prišla do kaderníckeho salónu bez podprsenky.

BRATISLAVA - Magdaléna Šebestová (29) sa aj sedem rokov po svojom víťazstve v súťaži Miss Slovensko môže pýšiť skvelou postavičkou. Potvrdila to napríklad na utorkovej tlačovej konferencii, kam si obliekla čierne šaty s priesvitnými časťami. Kvôli nim si pod outfit nemohla vziať podprsenku. A to sa jej vypomstilo. Blesk fotoaparátu totiž poodhalil to, čo nedávno rozídená kráska skrýva pod oblečením. Alebo že by išlo z jej strany o rafinovaný zámer, ako poukázať na svoju ženskosť a uloviť nového chlapa?

Krásna a sexi! Tieto prívlastky sa týkajú víťazky Miss Slovensko 2006 Magdalény Šebestovej. Dokázala to aj na utorkovej prezentácii vlasovej kozmetiky v kaderníckom salóne, kde doslova žiarila. S úsmevom sa nechala zvečniť od chrbta, lebo sa chcela pochváliť dierkovanou zadnou časťou svojho outfitu.

V tej chvíli ale Magda netušila, že provokuje viac, než mala v úmysle. To, že si ráno nevzala podprsenku, bolo všetkým jasné už pri jej pózovaní. Napovedali tomu aj vykúkajúce obrysy bradaviek. Ale až blesk fotoaparátu odhalil, čo presne skrýva Šebestová pod šatami.

Jemne provokovala aj jej aktuálna následníčka na tróne krásy. Karolína Chomisteková, ktorá si obliekla tiež dierkovaný model. Pod krémovú blúzku si dala telovú podprsenku a pôsobila, akoby bola pod hornou časťou oblečenia nahá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu