Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Intímne zábery Pociskovej a Tůmu: Takto začal ich tajný románik!

Nela Pocisková a Filip Tůma za zblížili počas nakrúcania seriálu Búrlivé víno. Zobraziť galériu (7)
Nela Pocisková a Filip Tůma za zblížili počas nakrúcania seriálu Búrlivé víno.

BRATISLAVA – Horúce bozky a nežnosti! Ako sme vás včera na topkách informovali, Nela Pocisková (22) a Filip Tůma (35) sa vraj v súkromí tajne stretávajú. Podľa našich zistení preskočila medzi dvojicou iskra počas nakrúcania markizáckeho seriálu Búrlivé víno, kde stvárňujú manželov. Pri pohľade na intímne scény, ktoré spolu absolvovali, niet divu, že po sebe zatúžili aj mimo kamier.

Dopriali im! Súčasťou hereckej profesie sú neodmysliteľne aj posteľné či intímne scény, ktorých je hojne aj v markizáckom seriáli Búrlivé víno. Svoje by o tom vedela hovoriť napríklad Nela Pocisková stvárňujúca ústrednú ženskú postavu. Mladej herečke ale nežnosti spred kamier priniesli očividne viac, než len profesijné skúsenosti.

Ako sme vás totiž včera na topkách informovali, v kuloároch šoubiznisu sa pošuškáva o tom, že sa atraktívna brunetka vďaka Búrlivému vínu zblížila s operným spevákom Filipom Tůmom. Ani jeden z nich síce tieto správy jednoznačne nepotvrdil, no nedali si námahu s tým, aby ich vyvrátili.

Podľa našich informácií vášeň medzi kolegami vzplanula najmä po tom, čo absolvovali scény intímnejšieho charakteru. „Nela a Filip sa osobne spoznali až pri nakrúcaní Búrlivého vína. K posteľným scénam pristupovali profesionálne, ale bolo celkom viditeľné, že im vzájomné nežnosti nie sú proti srsti,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo zákulisia seriálu. Dvojica si už stihla užiť aj dovolenku spolu s partiou známych.

Čo sa týka hereckých vzťahov, Pocisková a Tůma nie sú žiadnou raritou. Napríklad aj ich kolega Juraj Loj sa zahľadel do ženy z rovnakej brandže. So Zuzanou Kanócz sa dokonca od štvrtka radujú zo synčeka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu