Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hniezdočko lásky Filipa Tůmu: Niekoľko miliónov a zmarené plány!

Nasťahuje si Filip Tůma do domu Nelu Pociskovú? Zobraziť galériu (6)
Nasťahuje si Filip Tůma do domu Nelu Pociskovú?

IVANKA PRI DUNAJI - Všeličo sa zmenilo! Filip Tůma (35) svoje súkromie nekomentuje, ale v mediálnej brandži sa šepká, že tvorí pár s Nelou Pociskovou (22). Dvojica má na svoje tajné schôdzky dostatok súkromia, keďže Filip už pár mesiacov obýva rozľahlú vilu blízko Bratislavy. Stavba domu, do ktorého vrazil niekoľko miliónov v starej mene, ho však poriadne potrápila. Sťahovanie totiž musel odložiť o poriadne dlhý čas a nevyšli mu ani plány o tom, s kým bude hniezdočko obývať.

Začiatkom augusta sa prevalilo, že Filip Tůma a Nela Pocisková zrejme tvoria pár nielen v Búrlivom víne, ale aj v súkromí. Obaja sa vtedy rozhodli správu nepotvrdiť. Keď sme s odstupom času zisťovali, či mladá herečka predsa len nechce o ich vzťahu prehovoriť, dostalo sa nám negatívnej reakcie. „Ja sa asi nikdy nebudem vyjadrovať k svojmu súkromiu,” povedala nám seriálová Nina Dolinská.

Podľa našich informácií sa ale občas stretávajú v Tůmovom dome v Ivanke pri Dunaji. Zdá sa teda, že umelcovi sa v poslednom období darí na všetkých frontoch. Počas stavby vily však prebehlo pár nepríjemných udalostí.

Herec a operný spevák už v roku 2009 kúpil starší dom, ktorý chcel rekonštruovať. Vrazil do neho údajne niekoľko miliónov korún v starej mene. Svoj úmysel však zmenil, stavbu zbúral a na pozemku začala rásť úplne nová. No kým v úvode napredoval pomerne rýchlo, po čase musel spomaliť a oddialiť aj svoje sťahovanie. Dôvod bol zrejme vo financiách.

Navyše, v čase, kedy začal realizovať plány o vlastnom bývaní, tvoril pár s tanečnicou Ivanou Surovcovou. A samozrejme, plánoval si, že práve ona mu bude po odsťahovaní sa od rodičov vytvárať teplo domova. Prišiel však rozchod.

Nakoniec sa ale všetko na dobré obrátilo. Filip získal úlohu v Búrlivom víne a s tým aj pravidelný prísun peňazí. Dom sa mu podarilo dokončiť do takej miery, že v ňom môže pohodlne bývať a zostáva dokončiť len niekoľko detailov. Plus evidentne vďaka seriálu získal aj Nelu, ktorá možno rozšíri počet ženských obyvateliek novostavby. Zatiaľ robí hercovi spoločnosť hlavne sučka Brita.

Populárnej herečke Nele Pociskovej sa v seriáli po boku Filipa Tůmu veľmi dobre darí. Pozrite si, ako im to pristane - na ženskom magazíne FEMINITY.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu