Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Wau! Z Nely Pociskovej je kus ženskej

Nela Pocisková v priebehu rokov dospela a je z nej očarujúca žena. Takúto fotku zavesila najnovšie na svoj Facebook. Zobraziť galériu (8)
Nela Pocisková v priebehu rokov dospela a je z nej očarujúca žena. Takúto fotku zavesila najnovšie na svoj Facebook.

BRATISLAVA – Pohľad na ňu vyráža dych! Nela Pocisková (22) vstúpila do vôd slovenského šoubiznisu ešte ako mladučká tínedžerka. S pribúdajúcimi rokmi však naberala skúsenosti a pochopiteľne sa menil aj jej vzhľad. Z talentovanej speváčky a herečky je dnes už ozajstná žena, ktorá ohuruje nielen svojich priateľov. Dôkazom môže byť aj najnovšia fotka, ktorú zavesila na svoj profil na sociálnej sieti.

Dievčenský výzor je pre Nelu Pociskovú akýmsi poznávacím znamením. V poslednom čase sa ale speváčka a zároveň herečka usiluje o to, aby sa zbavila nálepky naivnej tínedžerky. Nechala si upraviť krivky, aby si splnila sen o väčších prsiach, či provokuje sexi scénami vo svojom novom klipe.

Pozitívnu zmenu mladej umelkyne oceňujú aj jej priateľa. Nela si nedávno zverejnila na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej je dokonale upravená. „Tu by som ťa ani nespoznal. Z dievčatka ženská,” polichotil Pociskovej tanečník Mako Hindy. A kombinácia plných pier, výrazných očí a súmerného nošteka sa pozdávala nielen jemu...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu