Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Arogantný Filip Tůma na verejnosti: Choď do pi*e!

Filip Tůma sa občas nevie správať. Zobraziť galériu (7)
Filip Tůma sa občas nevie správať.

BRATISLAVA - Nepochopiteľný verbálny útok! Filip Tůma (35) sa v stredu stal krstným otcom cédečka Cigánskych diablov. Bol teda dosť dôležitým hosťom. No nielenže prišiel neskoro, ale lesk podujatia navyše zotrel svojimi vulgarizmami. Nášho fotografa, ktorý bol na akciu riadne pozvaný organizátormi, poslal do ... Podľa všetkého mu v žalúdku ležala snímka jeho domu, ktorú sme pred pár dňami uverejnili. Iróniou je, že jeho vila bola vyobrazená už snáď v každom médiu okrem Zorničky a herec donedávna ochotne popisoval aj detaily jej stavby.

Filip Tůma je známy tým, že sa málokedy k niečomu vyjadruje. Otravujú ho aj otázky z pracovnej oblasti. Napriek tomu si rád zapózuje na golfovom turnaji (však je to IN), nechá sa vyfotiť na klinike krásy pri depilovaní ochlpenia z chrbta, či odprezentuje svoju tvár na nejakej spoločenskej akcii. Veď koho nie je občas vidieť v médiách, ten akoby ani nebol.

Zrejme aj preto prijal herec a operný spevák ponuku pokrstiť nový album Cigánskych diablov. Na tejto akcii bol očakávaný hudobníkmi aj pozvanými médiami. Menšie meškanie by sa mu ešte dalo odpustiť, ale to, čo sa dialo potom, nemá takmer obdoby. „Choď do pi*e, ty ma nefoť,” vyštekol na nášho fotografa, keď zamieril svoj objektív na skupinku ľudí, v ktorej sa nachádzal aj Tůma.

Z jeho ďalších slov vyplynulo, že sa takto nahneval kvôli nášmu nedávnemu článku, v ktorom bola snímka jeho domu v Ivanke pri Dunaji. Zaujímavé pritom je, že verejnosť mala možnosť prostredníctvom iných internetových portálov a novín sledovať rast jeho vily od obvodových múrov až po dnešný stav. A samotný Filip celkom ochotne rozprával, ako mu na stavbe pomáha otec, ako napreduje a čo všetko treba ešte dokončiť. Jeho slovný útok je preto úplne nepochopiteľný a nelogický.

Zdá sa, že aj po všetkých tých rokoch vo vodách šoubiznisu - samozrejme, len toho slovenského, lebo ďalej už popularita väčšiny našich celebrít nesiaha - si umelec úplne neuvedomuje, čo nosenie známej tváre znamená. Nejde totiž len o vyhrievanie sa na výslní, ale aj o čiastočné zdieľanie svojho súkromia s verejnosťou.

Človek by si myslel, že po hopsaní v Let´s Dance, kde sa snažil zvýšiť si obľúbenosť u divákov, mu to už došlo... A hlavne, že sa už za ten čas mohol stihnúť naučiť komunikovať s akou-takou noblesou. Napríklad aj taká Zdena Studenková, ktorá má k novinárom tiež osobitý vzťah, prednáša odmietnutie slušným spôsobom a veľakrát s takou eleganciou, že sa na ňu nedá ani hnevať. Aj podľa toho sa pozná hviezda prvej triedy.

Na krste CD Cigánskych diablov sa ako krstná mama zúčastnila aj Henrieta Mickovičová. Ak chcete vedieť, čo všetko je schopná urobiť pre svojho muža Alexandra Bártu, pozrite si rozhovor na FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu