Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Prekliatie krásnej Barbie z Farmy: Nevera, bitky a smrť!

Božena Candráková nemá z dvoch manželstiev deti, stará sa o ratolesti mŕtvej sestry. Zobraziť galériu (6)
Božena Candráková nemá z dvoch manželstiev deti, stará sa o ratolesti mŕtvej sestry.

SENICA - To sú paradoxy! Božena Candráková (34) vyzerá ako staršia sestra Barbie. Život si nevie predstaviť bez solária, manikúry či mejkapu. Podľa toho, čo v živote prežila, by to však nemala byť žiadna rozmaznaná panička. Jeden manžel ju totiž podvádzal a druhý bol agresívny alkoholik. Navyše, po bežnej operácii slepého čreva jej zomrela sestra a blondínka sa odvtedy stará o dve maloleté deti. Kvôli nim sa aj prihlásila do štvrtej série šou Farma.

Výzor a životné potreby Boženy Candrákovej pôsobia, akoby išlo o rozmaznanú Barbie. Táto predstava však akosi nesedí s tým, čo všetko už preskákala. Najviac na ňu zrejme zapôsobila tragická smrť jej sestry.

Mama dvoch detí totiž zomrela na Silvestra roku 2010 po operácii slepého čreva. Údajne po chybe lekárov dostala otravu krvi. O jej Rastíka (11) a Lenku (6) sa teraz stará práve Božena. Kvôli nim sa aj pokúša zabojovať o výhru vo Farme. „Mojou povinnosťou je dať deťom mojej nebohej sestry všetko, čo im ona už žiaľ nestihla dať,” tvrdí Seničanka.

Samotná blondínka pritom vlastnú rodinu nemá, hoci po jej založení intenzívne túži. Zatiaľ ale nestretla toho pravého. Hoci bola už dvakrát vydatá, oba zväzky stroskotali. Podľa našich informácií bol prvý muž sukničkár a ten druhý alkoholik, ktorého pijatika robila poriadne agresívnym.

Po týchto skúsenostiach ani Candráková nie je žiadny anjelik. „Viem byť agresívna, zákerná. Nemám rada falošných ľudí a pipky, čiže baby, ktoré sa dostali k peniazom z ničoho nič a začali sa hrať na herečky,” prezradila o sebe Božena. Údajne nemá problém sa so ženou - zlatokopkou ani pobiť. A pokojne sa postaví päsťami aj proti mužovi. Na Farme teda určite bude veselo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu