Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sexi Jana z markizáckej Farmy: Divákom otrčila oblý zadoček v tangách!

Jana Hrmová vytasila svoj holý zadok priamo do kamery. Zobraziť galériu (9)
Jana Hrmová vytasila svoj holý zadok priamo do kamery. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Zvodná aj pred kamerami! Jana Hrmová (19) sa netají tým, že by sa chcela stať fotomodelkou. Mladučká Bratislavčanka si dobre uvedomuje, že pôsobenie v markizáckej reality šou Farma je najlepšou formou, ako zaujať. Možno aj preto sa po statku premáva najmä v plavkách, najnovšie už aj v spodnej bielizni. Vo včerajšej časti totiž ukázala do kamery oblý zadoček v tango nohavičkách.

Markizácka reality šou Farma sa pomaly ale isto rozbieha. Diváci na televíznych obrazovkách už mali možnosť vidieť prvé časti, v ktorých sa zoznámili s novými súťažiacimi. Jednou z najvýraznejších postavičiek je mladučká Jana Hrmová. Tá sa netají tým, že by sa chcela venovať modelingu a neodmietla by vraj ani ponuku od pánskeho magazínu. Ako sme vás už na topkách informovali, dokazuje to aj na sociálnej sieti, kde pravidelne pridáva vyzývavé fotky.

Svojmu sexepílu však nezostáva nič dlžná ani na statku. Tam sa totiž pravidelne producíruje prevažne v plavkách a v úspornom oblečení zvýrazňujúcom ženské prednosti. Tmavovláska skrátka vie, ako dráždiť zmysly nielen prítomných pánov, ale aj mužských divákov. A vo včerajšej časti ukázala opäť svoje pôvaby. Pred kamerou pobehovala v spodnej bielizni, pričom oblý zadoček odetý iba do tango nohavičiek vypučila priamo do objektívu. Nechajme sa prekvapiť, či sa jej takýmto spôsobom podarí zaujať tvorcov pánskeho magazínu.

VIDEO: Jana Hrmová rozhodne nepatrí medzi hanblivky. Takto sa producírovala po statku.

Jana Hrmová vypučila zadok do kamery

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu