Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Holá Haklová: Opaľuje si každé miestečko svojho tela!

Monika Haklová sa opaľuje len v miniatúrnych tangách. Zobraziť galériu (6)
Monika Haklová sa opaľuje len v miniatúrnych tangách.

BRATISLAVA - Vykúkajúce biele miesta nehrozia! Monika Haklová (39) má svoj vek, no stále jej záleží na tom, ako vyzerá. Okrem toho, že si formuje postavu, stará sa aj o to, aby jej pokožka pôsobila esteticky. Opaľuje sa preto zásadne v miniatúrnych tango nohavičkách a hore bez. Sexi fotky zo svojej záhrady zavesila dokonca aj na sociálnu sieť.

Monika Haklová nemá s vystavovaním svojich kriviek veľký problém. Udržiava sa totiž boxom a vďaka vyrysovanej postavičke predvádza aj bielizeň, ktorú na Slovensko dováža. Ploché bruško ukázala aj na nedávnej akcii na Zlatých Pieskoch.

Doma na záhrade si však dovolí odhaliť oveľa viac. Na sociálnu sieť totiž zavesila fotky, ako sa slní takmer úplne nahá. Jej telo zakrývali len miniatúrne nohavičky. „Väčšinou sa opaľujem v obyčajných tangách, aby opálenie prirodzene kopírovalo moju bielizeň. Nemám totiž rada, keď vykúkajú biele miesta,” povedala nám Monika.

No kým spodná časť jej zanechá na pokožke aspoň úzke prúžky, hrudník si necháva slnkom láskať úplne bez zábran. „Opaľujem si aj prsia. Ale odkedy ma pozná celé Slovensko, tak takáto - pomaly nahá - sa slním len v súkromí,” uzavrela letnú tému Haklová.

O tom, že Monika Haklová nemá zábrany ukázať sa v outfite bez podprsenky aj v spoločnosti, si môžete prečítať v ženskom magazíne FEMINITY.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu