Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Haklová nahá hneď v prvý večer na Farme: Bez sexu by som nevydržala!

Monika Haklová vie, ako chlapa dostať do rozpakov. Podarilo sa jej to aj na markizáckej Farme. Zobraziť galériu (8)
Monika Haklová vie, ako chlapa dostať do rozpakov. Podarilo sa jej to aj na markizáckej Farme. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nezaprie sa! Monika Haklová (38) je stredobodom pozornosti všade, kde sa objaví. Najnovšie sa jej opäť podarilo vyvolať rozruch. A to na markizáckej Farme, kam zavítala ako hosť spolu s víťazom tretej série reality šou Máriom Drobným (22). Vyzývavej blondínke netrvalo dlho a na statku sa jej podarilo vyviesť z miery mladučkého súťažiaceho Pavla Styka (20). Najprv sa pred ním vyzliekla a čľapkala vo vode, potom ho zaskočila rečami o sexe.

Ako sme vás na topkách už informovali, na Farmu opäť zamierila niekdajšia súťažiaca Monika Haklová. Spolu s víťazom tretej série markizáckej reality šou Máriom Drobným boli totiž pozvaní na statok ako zaujímavé spestrenie. No a ako už býva pri známej blondínke zvykom, kde sa objaví, tam je o rozruch a zábavu postarané.

Netrvalo dlho a podnikateľka opäť naplno predviedla pred kamerami svoje sexi krivky. Odhodila šaty a takmer úplne nahá sa nechala vyumývať Pavlom Stykom. Mladíka sa podarilo kontroverznej Haklovej vyviesť z miery už po pár sekundách. „A nechýba ti sex? To sa nedá, aby takému mladému chlapcovi nechýbala ženská. Nejdeš sa so mnou okúpať?“ pýtala sa bývalá súťažiaca.

Svojimi pikantnými otázkami poriadne zaskočila iba 20-ročného farmára. „Čakal som, že ma bude chcieť dostať do tej vane, ale ja som človek hanblivý, jedna vec a druhá vec, to by som nespravil. Už som čakal, kedy to konečne skončí, netajil neskôr svoje zmiešané pocity Paco.

Diváci Markízy však v piatok mali možnosť vidieť iba časť rozhovoru tejto dvojice. „Nechceme, aby bola Farma o nahých prsiach a vulgárnostiach,“ povedal pre topky.sk PR manažér projektu Peter Bednár. My však prinášame celý dialóg, ktorý ste v televízii nevideli.

Video: Nezverejnený pikantný rozhovor Moniky Haklovej s Pavlom Stykom. 

Nezverejnený pikantný rozhovor Moniky Haklovej s Pavlom Stykom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu