Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Haklová opäť provokovala: Bradavky sa drali von!

Monika Haklová opäť vystrájala. Zobraziť galériu (6)
Monika Haklová opäť vystrájala.

BRATISLAVA - Vie ako zaujať! Monika Haklová (38) známa z druhej série markizáckej reality šou Farma si horúcu sobotu užívala na bratislavských Zlatých pieskoch. Nahodila sa do úsporných bikín a spolu s finalistkami súťaže Miss Carat Tuning sa pustila do umývania auta. No blondínka opäť predviedla viac, ako zrejme chcela. Spod fialových bikín jej totiž takmer vykĺzli bradavky.

Kamkoľvek Monika Haklová príde, tam na seba strhne všetku pozornosť. Inak tomu nebolo ani pred pár dňami. V sobotu sa totiž na bratislavských Zlatých pieskoch konala akcia, na ktorej blondínka nemohla chýbať. Svoju vyšportovanú postavičku navliekla do fialových bikín a spolu s finalistkami súťaže Miss Carat Tuning predviedla svoje zručnosti pri umývaní auta. No to rozhodne nebolo všetko, čo podnikateľka ukázala.

Farmárka sa totiž na kapote luxusného tátoša uvoľnila natoľko, že na všetkých prítomných takmer vytasila svoje bradavky. Chýbalo len málo. „Som súťaživý typ a aj preto som sa zapojila do súťaže car wash spolu s babami. Nemala som v úmysle ukázať nič viac. A nie som si vedomá, že by som niečo viac aj ukázala,“ povedala pre topky.sk Haklová.

Zvodné jašenie na streche auta však mohlo mať v jej prípade ešte horší koniec. Blondínka totiž takmer prišla k úrazu. „Podcenila som situáciu. Chcela som ležérne a sexi skĺznuť dole na prednú kapotu, ale tam sa nedalo kde zachytiť. Mala som smrť v očiach, že urobím hlavičku rovno na betón. Nakoniec som sa však zachytila a ostala na kapote. No nebolo mi do smiechu. Smiala som sa až potom,“ zaspomínala na sobotné šantenie Haklová.

Sledujte TOPKY TV: Haklovej sexi umývanie auta!

Haklovej umývanie auta

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu