Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kollárove bozky so zúfalou zlatokopkou: Odpálkoval ju bez mihnutia oka!

Boris Kollár si robí srandu z prehnanej starostlivosti, akej sa bohatým mužom dostáva od zlatokopiek. Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár si robí srandu z prehnanej starostlivosti, akej sa bohatým mužom dostáva od zlatokopiek.

BRATISLAVA - Strieľa si zo seba a svojho okolia! Boris Kollár (47) má isto bohaté skúsenosti so zlatokopkami, ktoré sa vnucujú do jeho priazne. Možno aj preto kývol na spoluprácu s Evou Urbaníkovou (36), ktorá píše seriál pre ženský magazín FEMINITY. V najnovšej časti čelí podnikateľ až prehnanej starostlivosti zo strany svojej partnerky. A tak ju s kamennou tvárou úplne „zotrie”. Tmavovlásku to však neodradí. Práve naopak, ešte ho za to aj vybozkáva.

Podobnosť s realitou čisto náhodná? Boris Kollár málokedy vydrží byť verný jednej partnerke. Výsledkom toho je, že sa môže pýšiť titulom najplodnejšieho otca slovenského šoubiznisu. Má totiž sedem detí. Vďaka tomu si musel zvyknúť, že ľudia si z neho robia žarty.

V poslednej dobe však aj on sám ukazuje, že s parodovaním svojho životného štýlu nemá problém. Účinkoval napríklad vo videoklipe speváčky LeRy, kde sa prezentoval ako boháč, pre ktorého sú ženy ochotné urobiť čokoľvek. 

Najnovšie prijal úlohu v seriáli pre ženy, ktorý píše Eva Evita Urbaníková pre magazín FEMINITY na Telkac.sk - viac ako TV program. Tam ho zúfalka v podaní Petry Vajdovej obskakuje až neprimeraným spôsobom. A tak z nej podnikateľ jedinou vetou urobí hlupaňu. Slečne zlatokopke to však akosi nedôjde a svojho macíka ešte aj vybozkáva. Pozrite si to sami v novom dieli:

Ak si chcete objednať niektorú z kníh od Evity Urbaníkovej, môžete tak urobiť v internetovom kníhkupecve.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu