Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pozrite si najcelebritnejší slovenský klip: Kollár to zabil!

Boris Kollár nemal problém stvárniť v klipe záletníka. Zobraziť galériu (11)
Boris Kollár nemal problém stvárniť v klipe záletníka. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už je hotový! Na topkách sme vás v uplynulých týždňoch informovali o nakrúcaní videoklipu ku skladbe Čo mám ešte robiť od speváčky Lenky LeRy Salmanovej (31). Na tvorbe videa sa podieľalo množstvo známych tvárí ako napríklad moderátorky Erika Judínyová a Erika Barkolová, odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák, humorista Roman Pomajbo či najplodnejší otec slovenského šoubiznisu Boris Kollár. Jeho herecký výkon vám zaručene vyčaruje úsmev na tvári. Presvedčte sa sami v exukluzívnej premiére klipu na topkách.

Dopadlo to skvelo! Videoklip s najväčšou účasťou známych osobností slovenského šoubiznisu je už hotový a aj pokrstený. V projekte Lenky LeRy Salmanovej sa stretli moderátorky, herci, hudobníci a aj slečny z titulných stránok pánskych magazínov. Všetci prepožičali svoje tváre recesistickému zobrazeniu toho, ako sa ženy snažia zaujať chlapov.

Dej sa preto odohráva napríklad na sci-fi plastickej chirurgii, kde playmate Jana Mináriková stvárňuje produkt pásovej výroby. Vo fitnescentre sa zas Erika Barkolová nahodená vo flitroch a vysokých podpätkoch snaží svojou postavou dobehnúť krivky krásnej fitnessky Nikoly Weiterovej. 

Pri zobrazovaní túžby stať sa uznávanou celebritou nemohol LeRe napadnúť nikto iný než sprievodkyňa svetom Smotánky Erika Judínyová. Moderátorka vo svojom hereckom výstupe vtipnou formou poukázala na snahu žien mať čo najkrajšie poprsie, pričom ona sama je tvárou výživových doplnkov na zväčšenie vnád.

Podobne sa sám na sebe zasmial aj Boris Kollár. Tomu nemohla pripadnúť iná úloha než zvodcu žien, keďže má sedem detí so šiestimi rôznymi matkami. „Vo videoklipe si robím srandu sám zo seba,” priznal bez okolkov boháč. Na jeho výkon si počkajte do úplného záveru klipu, oplatí sa to.

VIDEO: Pozrite si nový klip ku skladbe Čo mám ešte robiť od speváčky LeRy v exkluzívnej premiére na topkách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu