Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šuvadová prehovorila o životnom utrpení: Týranie a potrat nielen pri Bystrianskom!

Silviu Šuvadovú priviedlo utrpenie k spirituálnemu spôsobu života. Zobraziť galériu (6)
Silviu Šuvadovú priviedlo utrpenie k spirituálnemu spôsobu života.

BRATISLAVA - Šokujúce odhalenie! V utorok sa objavili informácie o násilí, ktorého sa mal Braňo Bystriansky (41) z Paneláku kedysi dopúšťať na svojej kolegyni a zároveň partnerke Silvii Šuvadovej (40). Tá kvôli tomu dokonca podstúpila interrupciu. Podľa našich zistení však herečka prežila viac vzťahov, v ktorých bola týraná. Správy o tom, že prišla aj o dieťatko iného muža, nám sama potvrdila.

Silvia Šuvadová je v poslednej dobe známa tým, že sa maximálne zaujíma o duchovno a snaží sa žiť v harmónii s celým vesmírom. K tomuto spôsobu života ju priviedlo utrpenie, ktorým si prešla v niekoľkých svojich vzťahoch.

Ako informoval týždenník Šarm, jej dávnejšie spolužitie s hercom Braňom Bystrianskym bolo vraj plné násilia, po ktorom skončila aj v nemocnici. Kvôli týmto okolnostiam sa dokonca rozhodla podstúpiť interrupciu. Nebolo to však jediný raz, čo Silvia prežívala takéto niečo.

Podľa našich zistení po príchode do Ameriky tvorila pár s istým žiarlivým Čechom. Keď sa však spod jeho vplyvu chcela vymaniť, zistila, že čaká bábätko. No aj túto udalosť chcel partner zneužiť proti nej. Vyhrážal sa jej, že ak sa dieťa narodí živé, vezme jej ho a herečka ho už nikdy neuvidí.

Zrejme kvôli neúnosnému stresu v treťom mesiaci tehotenstva potratila. „Tieto informácie sú pravdivé. Bohužiaľ som mala v živote dva vzťahy, kde sa prejavilo fyzické násilie a s týmto Čechom to bolo o psychickom týraní. Myslím, že mal bipolárnu poruchu, aj keď si to nikdy nedal diagnostikovať,” povedala nám k ťažkých chvíľam svojho života Šuvadová.

Hoci však vyzerá krehko, je rozhodnutá nepoddať sa. Našla si cestu, ako sa so všetkým zlým vyrovnať. „Tieto udalosti ma inšpirovali a takzvane nakopli na moju cestu štúdia spirituality, pretože som sa rozhodla, že podobné situácie a zážitky už v mojom živote nechcem. Chcem sa naučiť, ako žiť v láske a v radosti a skončiť s tými drámami, ktoré som priťahovala,” prezradila nám.

Ako herečka dodala, necíti sa byť obeťou a duchovno nevníma ako útek. „Cítim sa silná a viem, že vďaka mojim zážitkom budem v budúcnosti vedieť viac pochopiť a možno i pomôcť druhým ženám a deťom, ktoré si prešli akoukoľvek formou násilia,” ukončila svoju spoveď o nepríjemnej minulosti Šuvadová.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu