Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Silvia Šuvadová zdrvená zo smrti osudovej lásky: Muž, ktorého milovala, zomrel opustený!

Silvia Šuvadová v týchto dňoch prišla o muža, ktorého milovala. Zobraziť galériu (6)
Silvia Šuvadová v týchto dňoch prišla o muža, ktorého milovala. (Zdroj: Facebook/wikipedia)

BRATISLAVA - Bolesť a smútok! To aktuálne prežíva za veľkou mlákou Silvia Šuvadová (39). Zomrel totiž český filmár Petr Nýdrle (59), ktorý bol herečkinou osudovou láskou. Hoci ich vzťah neustál množstvo kríz a prešiel niekoľkými rozchodmi, i tak k sebe dvojica cítila silné puto. Zaujímavé je, že režisér si už po umelkyni nenašiel žiadnu inú parnterku. Na sklonku života zostal úplne sám.

Silvia Šuvadová prežíva v týchto dňoch bolestivé chvíle. Cez víkend totiž v Amerike zomrel uznávaný český filmár Petr Nýdrle, ktorý bol niekoľko rokov jej veľkou láskou. Strata milovanej osoby ju preto veľmi zasiahla. „V sobotu ráno odišla do neba moja veľká láska,“ napísala na sociálnej sieti Silvia, ktorá na internete tiež priblížila, ako sa s režisérom dali dokopy: „Dva mesiace po mojom príchode do USA v roku 2002 ma s Petrom zoznámil slovenský producent Rudo Bierman. Zamilovali sme sa do seba v podstate okamžite a mali sme dvojročný vzťah. Aj keď to bola láska veľká, vzťah nevydržal, hoci sme sa ešte skúsili k sebe v roku 2009 na čas vrátiť.

Zaujímavé je, že umelec po rozchode so Slovenkou už nemal žiaden iný vzťah. Vždy vraj hovoril, že bude iba s ňou. Aspoň ako kamarát. Na sklonku života tak zostal sám - bez partnerky. „Je také smutné, keď sa ľudia majú radi a nemôžu byť spolu. Keď do neba odletí bývalá láska, bolí to, ako keby odišiel kúsok zo mňa,“ uviedla zdrvená Silvia. O naozaj veľkej náklonnosti Petra k nej svedčí aj to, že Nýdrle za svojho života poskytoval k publikovaniu fotografiu, ktorá vznikla práve počas ich vzťahu s herečkou. 

„Na tejto fotke je so mnou, aj keď mňa tam nevidno. Všade si tento záber dával, lebo hovoril, že tam cítil veľkú lásku,“ napísala na Facebooku Šuvadová.
Zobraziť galériu (6)
„Na tejto fotke je so mnou, aj keď mňa tam nevidno. Všade si tento záber dával, lebo hovoril, že tam cítil veľkú lásku,“ napísala na Facebooku Šuvadová.  (Zdroj: Wikipedia)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu