Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúca minulosť slovenského hereckého páru: Násilie a interrupcia!

Silvia Šuvadová a Braňo Bystriansky vraj mali búrlivý vzťah. Zobraziť galériu (6)
Silvia Šuvadová a Braňo Bystriansky vraj mali búrlivý vzťah.

BRATISLAVA - Šok! Zrejme málokto tuší, že Silvia Šuvadová (40) a jej kolega Braňo Bystriansky (41) pred rokmi tvorili pár. Oveľa zarážajúcejšie je však odhalenie, že herečka si vraj v tomto vzťahu vytrpela svoje. Zo strany jej partnera údajne dochádzalo k fyzickým napadnutiam, po ktorých končila v nemocnici. Podľa zdroja z ich okolia musela plavovláska dokonca podstúpiť interrupciu.

Toto nemala verejnosť vedieť! Časopis Šarm v aktuálnom vydaní odhaľuje minulosť bývalého hereckého páru, ktorý tvorili Silvia Šuvadová a Braňo Bystriansky. Sympaťáka, ktorý je známy ako dobrák Imro z Paneláku, však vykresľujú publikované informácie v dosť nelichotivom svetle.

Bratislavčan podľa zdroja zo Šuvadovej okolia svoju partnerku viackrát napadol. Zamilovaná umelkyňa sa však od vzťahu odhovoriť nedala a niekoľkokrát skončila v nemocnici, údajne aj s otrasom mozgu. Rozhýbala sa vraj až vtedy, keď očakávala potomka. „Silvia bola s Braňom tehotná, ale po viacerých fyzických ublíženiach išla radšej na interrupciu, a to ju definitívne položilo,” tvrdí zdroj spomínaného týždenníku.

Samotný herec sa k dávnym udalostiam bližšie nevyjadril. Prekvapujúce však je, že ich vôbec nepoprel. A aj aktuálny plavovláskin status na sociálnej sieti naznačuje, že niečo zlé sa v ich spolužití naozaj odohralo. „Posledné dni, odkedy mi pani novinárka dala najavo, že majú isté informácie z mojej minulosti, boli pre mňa náročné,” priznala Silvia.

Riešenie tejto témy označila za akýsi test, pri ktorom pochopila, že aj keď je človek so staršími udalosťami naoko vyrovnaný, nemusí tomu tak naozaj byť. „To haraburdie je niekedy tak hlboko skryté v podvedomí, že na to pomaly zabudneme. A potom sa niečo stane a celý svet sa začne s nami krútiť a my sa pýtame, či sa toto vôbec dá vydržať,” napísala herečka.

Ako na záver poznamenala, je rada, že plánovanú návštevu Slovenska presunula na neskorší termín. Takto má ešte čas na to, aby sa mohla opäť vyrovnať s tým, čo sa jej kedysi stalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu