Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexy Lady Weiterová bez mejkapu: Nikol, si to vôbec ty?!

Nikolu Weiterovú poznáme ako vždy dokonalo upravenú Zobraziť galériu (6)
Nikolu Weiterovú poznáme ako vždy dokonalo upravenú "sexy lady". Na sociálnej sieti Facebook zverejnila fotku, ktorá ju zachytáva tak, ako ju príroda stvorila - bez mejkapu. (Zdroj: facebook/Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Dcéru známeho repeťáka Otta Weitera (56) Nikolu (22) v poslednom období v spoločnosti príliš nevídať. No hoci večierky nevymetá, intenzívne komunikuje so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti. Nedávno sa s nimi napríklad podelila o fotku, ktorá ju zachytáva tak, ako ju príroda stvorila. Bez mejkapu. Tak čo, spoznali by ste interpretku nechvalne známej skladby Sexy Lady?

Úspešná slovenská fitnesska Nikola Weiterová vyšla pred viac ako rokom z muzikantského tieňa svojho známejšieho otca Otta Weitera. Preslávila sa kontroverzným „hitom“ Sexy Lady. Na jej veľké sklamanie však zožal namiesto očakávaného úspechu vlnu kritiky. Cieľavedomá brunetka po tejto skúsenosti zrejme pochopila, že talent po otcovi – spevákovi nezdedila. A preto sa odvtedy venuje výlučne športu.

No aj napriek tomu, že netvorí ďalšie piesne a nevídať ju už ani na spoločenských akciách, prostredníctvom sociálnej siete dáva o sebe vedieť aj naďalej. Na Facebooku sa s priateľmi delí nielen o novinky z profesionálneho, ale aj súkromného života. Nedávno sa napríklad pochválila fotkou, na ktorej je tak, ako ju príroda stvorila – bez mejkapu.

A hoci ju doposiaľ mali priaznivci možnosť vidieť vždy dokonale upravenú, tentokrát sa rozhodla, že ukáže svoju pravú tvár. Vlasy si rozpustila, na hlavu nasadila námornícku čiapku, obliekla bikiny a fotka je na svete. Človek by brunetku na snímke takmer nespoznal, no aj napriek tomu sa rozhodne nemá za čo hanbiť.Veď posúďte sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu